Tiramisu

Tiramisu – en helt igennem himmelsk kage, som forfører de fleste – Helt perfekt som dessert. Tiramisu betyder “Tag mig op”. En ægte italiensk klassiker som er kendt i hele verden…

Tiramisu

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 4
  • Sværhedsgrad: medium
  • Type: Cake

Ingredienser:

  • 500 g mascarpone
  • 150 g sukker
  • Korn fra 1 stang vanilje
  • 3 æggeblommer – pasteuriserede
  • 2 dl piskefløde
  • 24 savoiardi kiks / ladyfingers
  • 5 dl god stærk afkølet kaffe (evt espresso)
  • 2 spsk kakao pulver

Fremgangsmåde:

  1. Pisk mascarpone med sukker og kornene fra vaniliestangen.
  2. Tilsæt 3 æggeblommer og fortsæt med at piske et par minutter, indtil det bliver lyst.
  3. I en separat skål piskes fløden.
  4. Tilføj piskefløden til mascarpone blandingen.
  5. Gennemblød ladyfingers i espresso kaffen.
  6. Dæk bunden af et stort fad med de gennemblødte kiks og læg efterfølgende så et lag af mascarpone – blandingen
  7. Fortsæt med at bygge lag i fadet vekslende mellem gennemblødt kiks og mascarpone. Det sidste lag skal være mascarpone creme.
  8. Drys rigeligt med kakao pulver (brug en finmasket sigte)
  9. Lad din Tiramisu hvile i køleskab i mindst 4 timer – Allerhelst skal den laves dagen før

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Kommentarer: 3

  1. Annette Eggers Sørensen 12. januar 2014 at 18:14 Reply

    Uuuuuhm !

  2. Annette Eggers Sørensen 13. januar 2014 at 22:29 Reply

    Den var bare god :))

  3. Annette Søgaard Jørgensen 18. februar 2015 at 20:10 Reply

    Super tak for opskriften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *