Sunde muffins med havregryn, banan, æble og kanel

Her får du opskriften på sunde muffins – Bagt med havregryn og med fyld af banan, æble og kanel.

De sunde muffins er et godt indslag på morgenbordet eller i børnenes madpakke eller frugtpose. De sunde muffins er nemme at bage og kan fryses, så du altid har en hurtig og lækker madpakke klar.

Denne protion giver 12 sunde muffins, men som skrevet, så kan de fryses, så du med fordel kan bage dobbelt portion – De skal nok blive spist 🙂

Godt produkt når du bager sunde muffins

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD
Når du bager sunde muffins kan du med fordel bage dem i papirforme – det gør det lidt mere festligt og børnene syntes det bliver mere en kage end brød.

Jeg har et stort udvalg af papirforme i min web-shop – så mon ikke du kan finde nogen du eller dine børn er skønne eller sjove.

Du ser udvalget af papirforme og andre produkter til cupcakes og muffins lige her: http://nyborgs-room.com

For at minimere indholdet af sukker kan de 100 g sukker erstattes 40 g alm. rørsukker og 1 tsk flydende sød (svarende til 40 g sukker) – Så indholder hver muffin kun 140 kacl – Tak for tippet til Helle 🙂

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

 

sunde muffins

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 12
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: brød, kage

Ingredienser:

  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • 4 spsk olie
  • 1 1/4 dl mælk
  • 125 g havregryn
  • 125 g mel
  • 3 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk kanel
  • ½ tsk muskat
  • 1 stor eller 2 små bananer (ca. 150 g)
  • 2 æbler, revet

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og sukker luftigt
  2. Tilsæt mælk og olie
  3. I en anden skål blandes havregryn, mel, bagepulver, salt, kanel og muskat
  4. Tilsæt melblandingen og rør dejen ensartet
  5. Mos bananen og riv æblerne og tilsæt
  6. Fordel dejen i 12 papirforme placeret i en cupcakeform
  7. Bages ved 175 grader C i ca 20-25 min

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Kommentarer: 59

  1. Charlotte Dandanell 3. august 2014 at 06:35 Reply

    Kanon til mine unger i skolen

  2. Tina Nielsen 3. august 2014 at 06:50 Reply

    Dem vil jeg prøve, lyder lækkert☺️ Kan man undgå muskat?

  3. Cathrine Pihl Hornung 3. august 2014 at 08:05 Reply

    De ser gode ud, men kan man på en eller anden måde undgå sukker? Eller bare minimere det?? 🙂

  4. Opskrift-kage.dk 3. august 2014 at 08:54 Reply

    Hej Cathrine, Stevia rørsukkerblanding kan måske bruges. Værk dog opmærksom på, at Stevia søder 5x mere end alm. sukker.

  5. Judy Hansen 3. august 2014 at 14:48 Reply

    hej hvis jeg engang gerne vil ha en opskrift kan jeg så få dig til at maile den ?stort arbejde at skrive af på forhånd tak

  6. Pia Andersen Jensen 3. august 2014 at 15:05 Reply

    Prøv at kopiere opskriften ind i et Word dokument, så kan du gemme den eller printe den ud..

  7. Kate Telling 3. august 2014 at 16:51 Reply

    Den vil jeg prøve, Den ser lækkert ud

  8. Marna Jensen 3. august 2014 at 16:55 Reply

    Ren Stevia søder 300 gange mere end en sukker.

  9. Britt Højer Larsen 4. august 2014 at 07:12 Reply

    uhm detskal prøves

  10. Martina Hvilshøj 4. august 2014 at 12:56 Reply

    Kan det passe med 11dl mælk :i

    • Pia Albrechtsen 4. august 2014 at 17:13 Reply

      Hej Martina, Der skal bruges 1 1/4 dl mælk eller 1,25 dl – Hilsen Pia

  11. Martina Hvilshøj 4. august 2014 at 12:56 Reply

    Kan det passe med 11dl mælk :i

  12. Kaja Hvilshøj 4. august 2014 at 15:44 Reply

    1 og en kvart dl mælk

  13. Jelena Rodic 5. august 2014 at 19:18 Reply

    De er afprøvet her….og godkendt af børn og naboer 😉 Virkeligt lækkert og lidt sundere alternativ til kager. Og ikke for søde i smagen. De er dejlige.

  14. Verena Lindhardt Rytter 8. august 2014 at 09:04 Reply

    Kan de fryses?

  15. Verena Lindhardt Rytter 8. august 2014 at 16:22 Reply

    Blandede en håndfuld groft hakkede mandler i – de blev så fantastiske – allerede favorit ☀️❤️

  16. Verena Lindhardt Rytter 8. august 2014 at 16:24 Reply

    Blandede en håndfuld meget groft hakkede mandler i – de er allerede et hit herhjemme ☀️❤️

  17. Opskrift-kage.dk 8. august 2014 at 15:45 Reply

    Ja, de kan godt fryses – Hilsen Pia 🙂

  18. Annemette Jacobsen 11. august 2014 at 16:23 Reply

    Kan man lade være med at bruge muskat?

  19. Opskrift-kage.dk 11. august 2014 at 18:50 Reply

    Hej Annemette – Ja, du kan godt undlade muskat – Hilsen Pia 🙂

  20. Kira Stein Errboe 27. august 2014 at 15:02 Reply

    Vi bruger dadler istedet for sukker

  21. Bente Hansen 5. oktober 2014 at 08:23 Reply

    Er altid i tvivl 🙁 er det varmluft eller alm ovn ??????

  22. Bente Hansen 5. oktober 2014 at 08:23 Reply

    Er altid i tvivl 🙁 er det varmluft eller alm ovn ??????

  23. Pernille Overgaard 5. oktober 2014 at 10:44 Reply

    Kira….. Super ide med dadler istedet for sukker – hvor mange bruger du til denne portion?

  24. Pernille Overgaard 5. oktober 2014 at 10:44 Reply

    Kira….. Super ide med dadler istedet for sukker – hvor mange bruger du til denne portion?

  25. Oline S. Markussen 5. oktober 2014 at 12:45 Reply

    Kaja Hvilshøj der står 1 1/4 dl

  26. Oline S. Markussen 5. oktober 2014 at 12:45 Reply

    Kaja Hvilshøj der står 1 1/4 dl

  27. Mary Og Nonni Sæm 6. oktober 2014 at 22:15 Reply

    <3

  28. Anne Gade Bjerrum 5. november 2014 at 12:03 Reply

    Kan man undgå hvedemel?

  29. Pernille Nyhuus 18. november 2014 at 18:16 Reply

    Mmmmm ser gode ud. Tror jeg vil prøve at erstatte sukker med mandler og mel med rismel og se hvad udfaldet bliver.

  30. Mille Søllingvraa Carstensen 7. januar 2015 at 17:44 Reply

    Kan man erstatte bananer med noget andet?

  31. Grethe Ellebæk Frandsen 7. januar 2015 at 18:59 Reply

    Man kan bruge hvid hvedemel Anne Gade Bjerrum

  32. Lone Hejlesen 7. januar 2015 at 20:41 Reply

    Hvad kan man bruge i stedet for mandelmel 😉

  33. Lone Hejlesen 7. januar 2015 at 20:41 Reply

    Hvad kan man bruge i stedet for mandelmel 😉

  34. Ragnhild Christensen 8. januar 2015 at 20:47 Reply

    Vil prøve imorgen

  35. Jóna Danielsen 9. januar 2015 at 12:59 Reply

    Tænkt mig at prøve dem. Er ikke så glad for sukat. Idé til alternativ?

  36. Marit Poulsdóttir 10. januar 2015 at 17:58 Reply

    Mon man kan bruge mandelmel istedet??

  37. Heidi Marie Madsen 11. januar 2015 at 15:00 Reply

    Smagte det godt? 🙂

  38. Sine Dalby Larsen 13. januar 2015 at 10:42 Reply

    Man kan bruge skrin i stedet for sukker…

  39. Sine Hinze 14. januar 2015 at 08:58 Reply

    Nanna Hinze det må da helt sikkert være et moster projekt:)

  40. Eyðgunn Danielsen 15. januar 2015 at 10:17 Reply

    Kan man undgå muskat ?

  41. Kristín Björt Vilhelmsdóttir Olsen 20. januar 2015 at 21:47 Reply

    Jeg erstattede dem med lille smule honning for at give samme sødme og de smagte fantastisk! 🙂

  42. Helle Christensen 23. januar 2015 at 09:05 Reply

    Har lige bagt… og til alle dem der spørg om noget kan erstattes/undlades : prøv jer frem!!!! ;-P jeg har erstatter banan med en tak honning og muslaten erstattede jeg med 2 spsk fedtfattig kakao… Sukkeret erstattede jeg med sukrin = lækkert alternativ til en rigtig muffin

  43. Heidi Kjeldbjerg Christensen 27. januar 2015 at 11:11 Reply

    Kokossukker kan bruges og det er super godt:)

  44. Camilla Holm Nielsen 9. maj 2015 at 16:43 Reply

    Hej… det Sukrin du briger, hvad er det for noget, for hvad jeg lige kan se er der 3 forskellige… Den der bare hedder sukrin, så er der sukrin melis og så er der golden sukrin…? 🙂

  45. Helle Christensen 9. maj 2015 at 17:24 Reply

    Den alm sukrin (den røde pose)

  46. Jeanette Boje Madsen 12. maj 2015 at 19:13 Reply

    Hejsa Pia
    Hvordan kan jeg lave dem uden æg? Og kan jeg bruge glutenfri mel?
    Tak

  47. Tanja Røge 20. august 2015 at 07:04 Reply

    Der er noget der hedder "no egg". Det kan erstatte æg i alle kager. Der er en beskrivelse på pakken. Vi var fantastisk glade for det, da min mor levede og jeg har faktisk stadig altid en pakke til at stå, for det er billigere at bruge end æg og så skal man ikke tænke på holdbarhed. Du kan blandt andet købe det i helsekostforretninger og Matas kan bestille det hjem. Vi giver omkring 35 kroner for en pakke, så det er billigt at prøve

  48. Rasmus Ellehage 20. august 2015 at 12:36 Reply

    Har lige bagt dem… Mums. jeg undlod muskat og tilsatte lidt kokos. Jeg brugte sukrin istedet for rørsukker.

  49. Line Flytkjær Jensen 21. august 2015 at 06:54 Reply

    Ja, de var virkelig gode… 1000 tak for den opskrift. Jeg tilsatte lidt blendede hasselnødder hvilket var et hit. Og tog desuden en skefuld creme fraish til også, hvilket klart kan anbefales

  50. Susanne Dahl Lassen 22. august 2015 at 10:43 Reply

    Tak for opskriften på sunde muffins. Det vil jeg prøve på om jeg kan hitte ud af det!!

  51. Lena Jacquet 20. oktober 2015 at 11:16 Reply

    Pernille Overgaard

  52. Helle Eskerod 10. december 2015 at 18:06 Reply

    De skal prøves

  53. Käthe Holm Nielsen 8. januar 2016 at 14:10 Reply

    Dem vil jeg bage på søndag

  54. Marianne Baverslund Rasmussen 28. januar 2016 at 15:11 Reply

    Jeg laver nogen lignende uden sukker, i stedet er der lidt honning i 😉

  55. Ida Guldborg Høyer 31. januar 2016 at 16:41 Reply

    Jeg bager dem tit. I stedet for sukker bruger jeg 2 spsk honning. Jeg bruger ingen olie eller mel men smører formene godt. De bliver helt vildt lækre og svampede

  56. Ida Guldborg Høyer 31. januar 2016 at 16:41 Reply

    Ja det kan du sagtens.

  57. Sussi Lena Valentina Schwaner 1. marts 2016 at 15:59 Reply

    de er så lækre men tænker om man ikke kan bytte hvedemelet ud med noget som ikke sætter sig så meget?

  58. Karen Maria Revsgaard 14. marts 2016 at 17:16 Reply

    Kan jeg bruge dadler i stedet for sukker???;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *