>> FRAGT KUN 29,- | FRI FRAGT OVER 300,- | FULD RETURRET | LEVERING MED POST DANMARK <<

Små marengslagkager med lakrids og chokolade

Små marengslagkager med lakrids og chokolade – Kombinationen af lakrids og chokolade er helt unik. Bag bundene, opbevar dem i en kagedåse og lav hurtigt disse små marengslagkager når du får uventet besøg…

Hvis du vælger at lave en stor marengslagkage istedet for små, kan du smukt servere din lagkage på denne eksklusive kageopsats fra Mette Blomsterberg: http://opskrift-kage.dk/produkt/kageopsats-30-cm-mette-blomsterberg/

Små marengslagkager med lakrids og chokolade

  • Forberedelsestid:
  • Bagetid:
  • Tid i alt:
  • Portioner: 12
  • Sværhedsgrad: Let
  • Opskrift type: Kage

Ingredienser:

  • 3 æggehvider
  • 200 g sukker
  • 1 tsk lakridspulver
  • 200 g chokolade
  • 3-4 dl piskefløde
  • revet chokolade
  • evt. lidt floumelis til drys

Tilberedning:

  1. Pisk æggehviderne til skum
  2. Tilsæt sukker og lakridspulver og pisk godt i yderligere 10-15 min
  3. Sæt små bunde med en sprøjtepose med stor flad tyl – du bestemmer selv størrelsen, men det er vigtigt at de er nogenlunde lige store
  4. Bages ved 100 grader C (varmluft) i 50-60 min.
  5. Køl bundene af og dyp dem i smeltet chokolade
  6. Lad chokoladen tørre
  7. Pisk fløden og top bundene med flødeskum
  8. Sæt to bunde med flødeskum i lag
  9. Dekorer med lidt revet chokolade og et drys flormelis

Udgivet den af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *