Pistacieis med kondenseret mæk

Denne skønne pisacieis er super nem at lave – også for dig der ikke har en ismaskine. Ingredienserne i denne is er kondenseret mælk, fløde og selvfølgelig usaltede pistacie nødder.

For dig der ikke spiser eller tåler æg er denne is perfekt. Den er blød og cremet med lidt knas fra de finthakkede pistacienødder.

Server din pistacieis med smukke røde jordbær, og du har den perfekte lette dessert til din grill-middag på terressen.

Fine forme til dig der laver pistacieis

Min pistacieis valgte jeg at lave i en stor form og lave kugler med en iskugle ske. Alternativt kan du lave din pistacie is i små portionsforme – fx. små silikone forme eller den elegante rillede portonsform i silikone fra Mette Blomsterberg.

Du finder finder masser af rigtig fine forme og ander ting der gør det endnu sjovere at lavepistacieis, i min web-shop – lige her: http://nyborgs-room.com

Pistacieis

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 6
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Is

Ingredienser:

  • 1 ds kondenseret mælk
  • 2½ dl fløde
  • 1 nip salt
  • 1½ dl usaltede pistacienødder

Fremgangsmåde:

  1. Pisk fløden til let skum
  2. Tilsæt den kondenserede mælk og salt og vend godt rundt
  3. Hak pistacienødderne fint og vend dem i isen
  4. Hæld din pistacieis i en stor form eller små silikoneforme og frys

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

1 kommentar

  1. Doris Kristensen 10. august 2014 at 22:23 Reply

    Den ser vel nok lækker ud, men er der ikke sukker i kondenseret mælk. Med hensyn til diabetikker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *