Pandekager

Pandekager – Et sten sikkert hit når der er sultne børn i huset. Serveres traditionelt med sukker og syltetøj,
Pift dem op til fest med et drys chokolade og en god hjemmerørt softice.
Der findes tilmed en bog der hedder “Historien om pandekagen” – den handler om den løbske pandekage, som ikke vil spises af de syv sultne unger…

 

Pandekager

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 4
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Pandekager

Ingredienser:

  • 2 æg
  • 2 tsk sukker
  • 1/4 tsk salt
  • 5 dl mælk
  • 175 g mel
  • 50 g smør
  • smør til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg, sukker og salt.

  2. Tilsæt mælken og melet lidt efter lidt.
  3. Smelt smøretog tilsæt det til dejen.

  4. Pandekagerne bages tynde i smør på en meget varm pande.

Udgivet den af

1 kommentar

  1. Nancy Rasmussen 6. juni 2014 at 05:09 Reply

    Hej Pia
    Kan man ikke komme mindre smør i eller evt bruge andet fedtstof,for st gære dem lidt magre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *