OREO kage

OREO Kage – En fantastisk chokoladekage i bedste OREO stil. Chokoladekagen er lagt sammen med fyld af fløde og de super lærkre OREO kiks – toppet med chokoladeganache. En rigtig lækkerbisken.

OREO blev lanceret i USA i 1912 og har siden været et kæmpe hit – og en af de mest solgte kiks. Der er mange måder at spise OREO på – Nogen dypper dem i mælk, andre tvister dem og spiser fyldet først – Her får du opskriften på den lækreste kage, som er fyldt med en helt rulle af den lækre OREO

Del din chokoladekage nemt med en lagkageskærer – Find et KÆMPE udvalg af bageustyr i min web-shop lige HER

Populære produkter i min web-shop med bageudstyr:

OREO kage

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 8
  • Sværhedsgrad: medium
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 175 g mel
  • 175 g sukker
  • 50 g kakao
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 dl mælk
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 50 g groft hakket chokolade
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 pakke OREO (154 g)
  • 2 spsk flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 dl piskefløde
  • 100 g chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vaniljesukker i en skål. Tilsæt mælk og olie. Rør dejen glat og tilsæt så til sidst de halv store stykker chokolade.
  2. Dejen hældes i en smurt springform – 18 cm i diameter
  3. Bages ved 200 grader i ca 30 min.
  4. Lad kage køle helt af med bunden i vejret – på en bagerist
  5. Del din chokoladekage i to bunde – med en lagkageskærer
  6. Knus OREO fint (tag 3-4 OREO fra til pynt)
  7. Pisk de 2½ dl fløde til skum sammen med flormelis og vaniljesukker
  8. Bland flødeskummet med dine knuste OREO’s
  9. Kom OREO-flødeskummet mellem de to bunde
  10. Hak de 100 g chokolade fint
  11. Varm fløden op til ca. 95 grader og hæld det over det fint hakkede chokolade
  12. Rør til en glat chokoladeganache og lad den stå lidt
  13. Smør din chokoladeganache på toppen og pynt med halve OREO

Udgivet den af

Kommentarer: 10

  1. Lotte Elmstrøm Bjerre 1. november 2013 at 19:58 Reply

    Synes endelig ikke den smagte a så meget 🙁

  2. Bente Kjæmpe 1. november 2013 at 20:52 Reply

    Jeg syntes den var rigtig 🙂

  3. Lotte Elmstrøm Bjerre 1. november 2013 at 22:31 Reply

    Når det er jeg glad for 🙂

  4. Regitze Carlsen 13. juli 2014 at 20:20 Reply
  5. Camilla Ottosen Pedersen 18. maj 2015 at 10:46 Reply

    Sytråd

  6. Nurten Özturk 22. juni 2015 at 19:58 Reply

    Skal der ikke æg i denne dej

  7. Sigurd Jensen 25. juni 2015 at 09:16 Reply

    ko <

  8. Sanne Pernille Stabirk Poulsen 23. juli 2015 at 12:41 Reply

    nej, den blev god. Der skal ingen æg i.

  9. Sanne Pernille Stabirk Poulsen 23. juli 2015 at 12:41 Reply

    nej, den blev god. Der skal ingen æg i.

  10. Britta Clavilla 6. oktober 2015 at 05:48 Reply

    Kan den stå i køleskabet til dagen efter, uden at falde sammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *