Nutella stjerne – Smuk kage

Nutella stjerne – Fantastisk kage bagt på hvede, med lækkert Nutella fyld… Kagen er stjerne-smuk og ser lidt avanceret ud, men er faktisk ret nem at lave.

Er du ikke Nutella-fan, er jeg ret sikker på at du med stor succes kan erstatte Nutella med en kanel sukkerblanding, som når du bager kanelsnegle – Så bliver din Nutella stjerne lige pludselig til en kanel stjerne – som de fleste helt sikkert også vil syntes god om.

Godt bagværk kræver det rigtige bageudstyr

Ligesom alle mulige andre håndværk, kræver smukke kager det rette bageudstyr. I min webshop finder du mere end 1000 spændende bageartikler. Tag et kik – altid mere end 100 tilbud.

Gå til min webshop – klik her

Fremgangsmåde – Sådan laver du din Nutella stjerne

Nutella stjerne

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 16
  • Sværhedsgrad: medium
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 3 dl mælk
  • 50 g gær
  • 1 æg
  • 75 g smør
  • 600 g mel
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 200 g Nutella
  • Æg til pensling

Fremgangsmåde:

  1. Lun mælken og rør gæren ud heri
  2. Tilsæt æg og blødt smør – rør godt
  3. Bland melet med salt og sukker og tilsæt det lidt ad gangen
  4. Rør/ælt dejen ensartet og glat
  5. Lad dejen hvile i ca. 30 min. under et klæde, et lunt sted
  6. Del dejen i 4
  7. Rul nu 4 cirkler på 25 centimeter i diameter
  8. Læg den første cirkel på en beklædt bageplade og smør med nuteller – til ca. 1 cm fra kanten
  9. Læg nu den næste cirkel dej på og smør endnu et lag Nutella
  10. Gentag og slut af med et lag dej
  11. Klem kanterne godt sammen
  12. Marker en cirkel på ca. 5 cm i midten
  13. Skær med en skarp kniv – så kagen bliver delt i 16 stykker – ind til kanten af din markering
  14. Tag to stykker ved siden af hinanden og sno dem hver for sig, for så at klemme dem sammen foruden
  15. Fortsæt hele vejen rundt
  16. Lad din nutellastjerne hvile yderlige 20 min
  17. Pensl med sammenpisket æg
  18. Bages ved 200 grader C i ca. 15 min

Udgivet den af

Kommentarer: 28

  1. Birgit Poulsen 17. september 2014 at 15:55 Reply

    Uha lyder så godt mums

  2. Nina Davidsen 17. september 2014 at 19:53 Reply

    skal da prøves 😉

  3. Peter Godthaab 20. september 2014 at 22:16 Reply

    Absolut næste bageprojekt. Lækker med lækkert på

  4. Anja Glerup 7. oktober 2014 at 05:16 Reply

    Den bliver rigtig flot, men synes den er lidt kedelig ( er ikke vild med kanelsnegle heller) Det er det samme bortset fra fyldet, MEN sammen med vanilleis var det helt fantastisk

  5. Sharon Ward 29. december 2014 at 19:39 Reply

    thanks sode. 🙂

  6. Susanne Larsen 5. januar 2015 at 18:08 Reply

    ihhh hvor er den fornem

  7. Louise Nøbølle Madsen 6. januar 2015 at 19:06 Reply

    Skal lave den imorgen… bliver yderst nemt :3

  8. Jeanett Melgaard Møller 14. januar 2015 at 18:58 Reply

    Kan man evt lave det med nougat?

  9. Jane Christensen 15. januar 2015 at 12:08 Reply

    Ruller man dem hver sin vej, når først man har skåret den i 16 stykker

  10. Zenia Pedersen 17. januar 2015 at 18:48 Reply

    Har lige lavet den med nougat og det var lækkert. Brugt 200 g, smeltede det over vandbad så var det let at smørre på.

  11. Kim Holch Iversen 18. januar 2015 at 09:51 Reply

    Jeg tog 2 stk og rullede dem mod hinanden 3 gange rundt

  12. Ngannga Petersen 20. januar 2015 at 04:06 Reply

    Mamarineqaqimmat kisianni misilillugu 🙂

  13. Conny Harboesgaard Nikolajsen 20. januar 2015 at 07:21 Reply

    Kan også laves som brunsviger…..farin og smør istedetfor Nutella….mmmmm

  14. Mads Bülow 21. januar 2015 at 11:26 Reply

    Super nem at lave

  15. Lisbeth Lumby 27. januar 2015 at 08:07 Reply

    Grovmel og pizzafyld har jeg hørt er godt, det skal jeg prøve

  16. Aviaja Lennert Olsen 31. januar 2015 at 01:58 Reply

    Ilaa! 🙂

  17. Annette Ruusunen 31. januar 2015 at 18:29 Reply

    På You Tube kan du se hvordan du laver en Nutella stjerne 😀

  18. Jytte Brøns Nielsen 2. februar 2015 at 13:44 Reply

    Prøv med rød og grøn pesto + revet ost 🙂 fantastisk

  19. Sine Schou Møller Larsen 6. marts 2015 at 14:20 Reply

    Den er god men pas på med at putte for meget fyld i så kan den være svær at folde

  20. Anna K. Lundgaard 10. marts 2015 at 18:16 Reply

    Virkelig en god kage 🙂

  21. Kirstine Buchholz Jensen 20. marts 2015 at 12:55 Reply

    kom til at lave en med 5 lag det er ikk en go ide det bliver noget gris værk… men så er det prøvet også

  22. Pia Ramsing 22. marts 2015 at 14:09 Reply

    Flot ser den. Og den er også rimelig nem at lave, men smagen faldt ikke i god jord herhjemme. Selv lillepigen som elsker nutella kunne ikke lide den.

  23. Charlotte Gubbertsen 23. maj 2015 at 15:21 Reply

    Den smager godt med marcipan og nougat i stedet for Nutella

  24. lækkert 🙂 og vi er lidt nogle nutella grise, så bruger 350 g istedet og det er hele svineriet værd

  25. Nukaaka Johnsen 27. november 2015 at 19:15 Reply

    Qaqugupinerp sana

  26. Edvard Mølgaard 8. december 2015 at 18:27 Reply

    Den er næsten klar… Den dufter godt… 😉

  27. Jeannet Boerger Jensen-Fangel 7. februar 2016 at 17:57 Reply

    Kan man bruge andet end gær?

  28. Victoria Philippa Tang-Nielsen 9. april 2016 at 23:01 Reply

    Har lige taget den ud af ovnen, den blev stor og skøn. Brugte nussa( en blandning af hvid og almindelig nutella… mmm det smager super godt!
    Vil gerne prøve at lave den som brunsviger på et tidspunkt nu ser vi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *