Nutella doughnuts – ADVARSEL: stærkt vanedannende

Nutella doughnuts – UHA… Hurtig lavet og lynhurtig spist 🙂

Jeg er i den underlige situation, at vores dreng absolut IKKE gider spise Nutella. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg har gjort galt i opdragelsen af dem, men pyt…

Jeg har så med disse Nutella doughnuts alligevel fået lokket noget Nutella i dem, for de var væk på et øjeblik… Altså de lækre Nutella doughnuts – ikke de lækre drengene 🙂

Så selv om du er VILD med Nutella eller bare slet ikke kan li’ Nutella, så prøv lige disse Nutella doughnuts – Det vil du ikke fortryde. De er både nemme og lynhurtige at lave – Og så er de stærkt vanedannende.

Hvordan laver man doughnuts?

Helt enkelt blander jeg først alle ingredienserne (ja, bare i med det hele) og pisker godt i 5 minutter, indtil dejen er helt ensartet. Hov nej, jeg starter da med at tænde ovnen på 175 grader C, helt almindelig ovnvarme.

Imens dejen piskes sprayer jeg lige min doughnuts form med bage spray, så jeg er sikker på at mine doughnuts nemt slipper formen, når de er færdige. Jeg er forelsket i den bage spray, for jeg syntes bare det er MEGET nemmere end at skulle smøre med olie eller smør – Vupti så er formen klar uden fedtede fingre.

Når dejen er færdigrørt, så hælder jeg den op i en sprøjtepose, hvor jeg bare klipper et lille hul i – Det er ikke nødvendigt med en tyl denne gang.

Dejen fordeles i de 6 ringe der er i doughnuts formen og formen sættes ind midt i ovnen på en rist.

De skal bages 9-10 min. Når det er 9-10 minutter, så er det fordi at ovne er forskellige, så du må lige holde øje med dine,  så ikke at de får for meget.

Når de er færdigbagte lader jeg dem køle af i formen i ca. 10 minutter, inden jeg tager dem ud. De færdige afkølede Nutella Doughnuts drysset let med flormelis. Jeg har sådan en fin lille strødåse, som altid er klar med flormelis – så er det så nemt at give et lille pift til en kage.

PS. du kan også lave 12 mini doughnuts i mini doughnuts formen, men forkort da bagetiden – tænker 6-8 minutters bagetid.

Gode produkter når du bager Nutella Doughnuts

I teksten foroven har jeg markeret (med rødt) de produkter som jeg har brugt – Bag ordene finder du links til produkterne min web-shop med bageustyr. Du er velkommen til at tage et kik – For vi må jo ikke gå ned på bageudstyr – Vel? 🙂

Nutella doughnuts

 • Forberedelse:
 • Bagetid:
 • Total tid:
 • Portioner: 6
 • Sværhedsgrad: let
 • Type: kage

Ingredienser:

 • 250 g Nutella
 • 2 æg (M/L)
 • 75 g mel
 • 1 nip salt
 • Flormelis til pynt

Fremgangsmåde:

 1. Bland Nutella, æg, mel og salt
 2. Pisk i 5 min. indtil dejen er ensartet
 3. Smør/spray din doughnuts form
 4. Kom dejen i en sprøjtepose og fordel i formen
 5. Bages ved 175 grader C (almindelig ovnvarme) i 8-10 min.
 6. Lad dem køle af i formen i 10 min. inden du tager dem ud
 7. Drys med flormelis og de er klar til servering

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *