Nutella cupcakes med kærlighed

Nutella cupcakes med kærlighed. Disse lækre nutella cupcakes er mit bud på en kærlighedskage i anledningen af Valentines day. Ikke fordi at kærligheden ikke skal fejres alle andre 364 dage om året, men Valentines day er nu bare hjerternes fest.

Opskriften på nutella cupcakes er super simpel. Opskriften indeholder ganske få ingredienser. Ja, faktisk kun 3: æg, Nutella, mandelmel og et nip salt. En fantastisk cupcake med en intens smag af den skønne Nutella. Hvem elsker ikke den?

Mine Nutella cupcakes er her toppet med en klassisk smørcreme med vaniljesmag, indfarvet med lidt rosa pastafarve. Du kan fint tilsætte fx. hindbær- eller appelsin smag. Tyllen jeg har brugt er Wilton 2D

Som pynt har jeg valgt selv at lave nogle smukke små hjerter i fondant, i 4 forskellige farver; rosa, pink, gammelrosa og selvfølgelig kærlighedens farve, rød. Fondanten jeg har brugt er fra Sweetart, som er super nem at arbejde med og som har en fantastisk smag. Udstikkerne jeg har brugt er disse hjerteudstikkere

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

Sweetart fondant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anvendte produkter til Nutella cupcakes med kærlighed

Cupcakes forme: http://nyborgs-room.com/produkt/muffinsforme-hjerter-60-stk/

Cupcake form: http://nyborgs-room.com/produkt/cupcake-form-12-huller/

Vaniljearoma: http://nyborgs-room.com/produkt/vanilje-aroma/

Mekanisk iskugleske: http://nyborgs-room.com/produkt/mekanisk-iskugle-ske/

Rosa pastfarve: http://nyborgs-room.com/produkt/pastafarve-rosa/

Wilton tyl 2D: http://nyborgs-room.com/produkt/tyl-rdropflowet-2d/

Mette Blomsterberg sprøjtepose: http://nyborgs-room.com/produkt/engangssproejeposer-50-stk/

Fondant: http://nyborgs-room.com/product-category/kagedekoration/kagepynt/fondant-og-marcipan/

 

 

 

Nutella cupcakes med kærlighed

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 12
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: kage

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 400 g Nutella
  • 50 g mandelmel
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • …..
  • 100 g blødt smør
  • 200 g flormelis
  • 1 spsk vand
  • 1 tsk vanilje aroma
  • 1 tandstik rosa pastafarve
  • ….
  • Fondant hjerter eller anden pynt

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggene luftige
  2. Lun Nutellaen i microvnen i 1 min – rør efter 30 sek.
  3. Rør Nutellaen i æggemassen
  4. Bland mandelmel med salt og bagepulver og rør det i
  5. Hæld din dej til Nutella cupcakes ned i 12 muffinsforme, som er placeret i en muffinsform
  6. (jeg bruger en mekanisk iskugleske, som sikrer at der kommer lige meget dej ned i formene)
  7. Bages ved 175 grader C i 18-20 min
  8. Lad dine Nutella cupcakes køle af
  9. Pisk smør med flormelis, vand og vaniljearoma i ca. 10 min
  10. Tilsæt lidt rosa pastafarve og rør til at smørcremen er ensartet
  11. Kom smørcremen i en sprøjtepose med en stor tyl – Her har jeg brugt Wilton 2D
  12. Udstik nogle hjerter i fondant og pynt dine Nutella cupcakes

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

1 kommentar

  1. Inger Guldhammer Søegaard 15. februar 2016 at 07:38 Reply

    Hej Pia
    Du skriver i indledningen, at der er 4 æg i opskriften, men i selve opskriften står der 3 æg? Hvor mange æg skal der i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *