Nutella brownie – meget simpel opskrift

Denne Nutella brownie er den letteste brownie, jeg til dato har bagt. Med kun ganske få ingredienser kan du også lynhurtigt fremtrylle den lækreste brownie.

Opskriften på Nutella brownie indeholder selvfølgelig masser af den lækre Nutella, 3 æg, 50 g mandelmel (ja du læste rigtigt – kun 50 gram) og et nip salt, samt ½ tsk bagepulver – Så simpelt og SÅ godt.

Du kan servere din Nutella Brownie alene med et drys flormelis på toppen eller som tilbehør til en lækker is og måske lidt frisk frugt.

TIP: Mandelmel kan udskiftes med almindelig mel.

Min web-shop Nyborgs-room.com er fyldt med fantastiske bageprodukter, selvfølgelig til gode priser…

Her et lille udvalg af produkter 🙂

Nutella brownie

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 18
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: kage

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 400 g Nutella
  • 50 g mandelmel (KUN 50 g) – Kan erstattes af alm. mel
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 nip salt

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggene luftige
  2. Lun Nutellaen i microvnen i 1 min – rør efter 30 sek. (blot til nutellaen bliver godt blød)
  3. Rør Nutellaen i æggemassen
  4. Bland mandelmel med salt og bagepulver og rør det i
  5. Hæld din dej til Nutella brownie ned i en smurt form ca. 30 x 20 cm
  6. Bages ved 175 grader C i 18-20 min
  7. Hæver op, men falder lidt sammen efter at du har taget dem ud af ovnen

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Kommentarer: 67

  1. Flemming Rømer 16. august 2014 at 20:29 Reply

    Har ikke Micro i sommerhuset er det fordi den skal være varm eller bare for at den er blød.

  2. Niels Jensen 16. august 2014 at 20:45 Reply

    så brug vandbad Flemming Rømer.

  3. Niels Jensen 16. august 2014 at 20:45 Reply

    så brug vandbad Flemming Rømer.

  4. Una Staksá Willumsen 17. august 2014 at 00:22 Reply

    Er der noget glasur på kagen?

  5. Durita Hansdóttir Biskopstø 17. august 2014 at 00:23 Reply

    Hahahaha ja tad má man siga 😀

  6. Una Staksá Willumsen 17. august 2014 at 00:27 Reply

    Ja men eg vil eisini hava uppskriftuna uppá glasurina 😀

  7. Durita Hansdóttir Biskopstø 17. august 2014 at 00:28 Reply

    Ja, tad er nokk best 🙂

  8. Rosa Maria Johannesen 17. august 2014 at 00:31 Reply

    ja tad vit eg eisni una =)

  9. Rosa Maria Johannesen 17. august 2014 at 00:31 Reply

    ja tad vit eg eisni una =)

  10. Rosa Maria Johannesen 17. august 2014 at 00:31 Reply

    ja tad vit eg eisni una =)

  11. Lisa Schermer Olesen 17. august 2014 at 03:41 Reply

    Hvor lang tid skal den stå i fryseren?

  12. Pia Albrechtsen 17. august 2014 at 07:52 Reply

    Det er fordi den lune Nutella er nemmere at røre ud i æggemassen – du kan evt. lune den lidt over vandbad

  13. Pia Albrechtsen 17. august 2014 at 07:52 Reply

    Det er fordi den lune Nutella er nemmere at røre ud i æggemassen – du kan evt. lune den lidt over vandbad

  14. Pia Albrechtsen 17. august 2014 at 07:53 Reply

    Jeg har ikke noget oven på kagen, men måske chokolade ganache eller et drys flormelis vil være lækkert

  15. Pia Albrechtsen 17. august 2014 at 07:54 Reply

    Den behøver ikke komme i fryseren – den er lyn hurtig spist

  16. Gönül Yücel 17. august 2014 at 08:37 Reply

    Alm. Bradepande kan vel også bruges ikke? Andet spørgsmål er hvor stor skal bradepanden være ?

  17. Jenni Hattarstein 17. august 2014 at 10:42 Reply

    Nutella 🙂

  18. Camilla Lindegaard 17. august 2014 at 10:50 Reply

    Nøøøøj hvor ser den lækker ud,den skal helt sikkert prøves i løbet af ugen 😉 Tak for opskriften

  19. Pia Albrechtsen 17. august 2014 at 13:35 Reply

    Den jeg har brugt er ca. 20 x 30 cm

  20. Maria Aliti 17. august 2014 at 14:53 Reply

    kan man bruge andet en mandelmel ??

  21. Tina Anne Marquard Kamper 17. august 2014 at 14:56 Reply

    hasselnøddemel

  22. Bjørt Holst 17. august 2014 at 18:25 Reply

    Hej Pia 🙂 Mums den ser lækker ud ,og den må jeg bare prøve at bage 😀
    Lige et spørgsmål ….. Skal det være mandelmel ?
    Jeg kender ikke dette produkt, men undrer mig, at der kun skal 50 gr i 🙂 og intet andet mel ( for kagen er rimlig i størrelse) …..
    På forhånd tak for svaret 😀

  23. Lilli Olsen 17. august 2014 at 18:56 Reply

    lyder spændende Bjørt Holst, så skal jeg snart have min kage 😛

  24. Bjørt Holst 17. august 2014 at 18:59 Reply

    Lilli Olsen Hahahahaha såså Lilli 😉
    Jajajaja du skal nok få lov at smage 😉 jeg skylder dig vist en kage 😀

  25. Karina Hansen 17. august 2014 at 19:09 Reply

    Mandelmel er det bare finthakket mandler ??

  26. Lilli Olsen 17. august 2014 at 19:38 Reply

    ja deeeet, så gammel og glemsom er du jo ikke blevet endnu Bjørt 😉

  27. Louise Christensen 17. august 2014 at 19:49 Reply

    Jep 🙂

  28. Kathrine Karoline Christensen 18. august 2014 at 08:53 Reply

    Jeg vil gerne vide besked når du har den form på lager igen :-). Kathrine131186@gmail.com

  29. Charlotte Petersen 18. august 2014 at 10:29 Reply

    Vi glæder os til at smage Karina

  30. Niviâluk Schmidt 19. august 2014 at 08:05 Reply

    Skal der ikke være 500 gram mandelmel?.. Og ikke 50 gram?..

  31. Aisha Elfouad 19. august 2014 at 18:02 Reply

    ej har næsten 100 g nutella,tror du godt jeg kan blande det med flydende galle og jessen? 🙂

  32. Marianne Arve Thomsen 20. august 2014 at 20:08 Reply

    Hej Pia Albrechtsen
    Ved du hvornår formen er på lager igen? Jeg venter og venter 🙂

  33. Birthe Huusfeldt 21. august 2014 at 13:00 Reply

    Skal der ikke andet mel i , end mandelmel ???

  34. Pia Albrechtsen 21. august 2014 at 14:29 Reply

    Marianne Arve Thomsen – Brownie-bradepanden er desværre udgået hos min leverandør. Jeg håber at kunne finde noget tilsvarende.
    Hilsen Pia 🙂

  35. Pia Albrechtsen 21. august 2014 at 14:30 Reply

    Hej Birthe – Nej, der skal blot 50 g mandel mel i.
    Hilsen Pia 🙂

  36. Pia Albrechtsen 21. august 2014 at 14:30 Reply

    Der skal kun 50 g mandelmel i 🙂

  37. Pia Albrechtsen 21. august 2014 at 14:31 Reply

    Hej – Brownie-bradepanden er desværre udgået hos min leverandør – Jeg håber på at kunne finde noget der liger 🙂

    Hilsen Pia

  38. Pia Albrechtsen 21. august 2014 at 14:32 Reply

    Hej – Nu kender jeg ikke flydende galle og jessen – men hvis det minder om nuteller, så er jeg sikker på at du godt kan 🙂

  39. Pia Albrechtsen 21. august 2014 at 14:36 Reply

    Hej Bjørt – Det er korrekt at der kun skal 50 g mandelmel i 🙂

  40. Lene Pedersen 30. august 2014 at 13:15 Reply

    Kan se jeg har fået købt et for lille glas Nutella, der er kun 350g i og ikke 400g som der skal i kagen. Kan jeg tilsætte 50g hakket mørk chokolade i stedet for og stadig få samme gode resultat?

    • Pia Albrechtsen 1. september 2014 at 22:08 Reply

      Hej Lene – Jeg ved ikke om mit svar kommer for sent – men det syntes jeg lyder lækkert. Jeg er sikker på at du får en lækker brownie med chokolade.
      Hilsen Pia 🙂

  41. Annette Smidt 31. august 2014 at 11:17 Reply

    Jeg kan ikke opstøve mandelmel i den by jeg bor, så kan jeg ikke "bare" blænde mandler til de er pulvariseret????

    • Pia Albrechtsen 1. september 2014 at 22:07 Reply

      Hej Annette – Jo, du kan sagtens blende mandlerne fint og bruge det:-)

  42. Marie-Louise Larsen 21. oktober 2014 at 18:48 Reply

    Amanda J.nielsen???

  43. Camilla Panduro 19. november 2014 at 14:14 Reply

    Skal man bruge en Brownie bradepande? 🙂

  44. Katja Lindholm Andersen 25. december 2014 at 10:19 Reply

    Er der nogen, der ved om man kan bruge et andet mærke end Nutella? Eller bliver konsistensen ikke rigtig?

  45. Katja Lindholm Andersen 25. december 2014 at 10:19 Reply

    Er der nogen, der ved om man kan bruge et andet mærke end Nutella? Eller bliver konsistensen ikke rigtig?

  46. Bjørga Sivertsen 15. januar 2015 at 23:46 Reply

    Jeg brugte 25 gr alm mel og 25 gr kartoffelmel og så first prince smørre chocolade

  47. Birte Vetaas 19. januar 2015 at 16:21 Reply

    Tror man kan få browniepanden hos bagetid.dk

  48. Majbrit Helmer 16. februar 2015 at 15:58 Reply

    Kan den fryses?

  49. Halgerð M. Poulsen 11. april 2015 at 16:30 Reply

    Jeg synes at melen klumper i, så fik den også 40 min, da den var helt ubagt inden i efter 20 min. Skal den evt bages med varmluft??

  50. Maria Louise Rosenørn 12. april 2015 at 11:39 Reply

    mandelmel kan man købe ved matas men det er lidt dyrt og ved specielkøbmanden.dk

  51. Lili Vinter Holmgaard 16. april 2015 at 09:17 Reply

    Brownie bradepanden kan købes i Imerco

  52. Bente Anette Enevoldsen 16. august 2015 at 20:11 Reply

    Kan man bruge andet i stedet for mandelmel syntes det er dyrt at købe.

  53. Jannie Hedvig Asta Andersen 16. august 2015 at 20:30 Reply

    kan man ikke printe den ud

  54. Wicky Nielsen 16. august 2015 at 20:31 Reply

    Bente Du kan lave/male din egen mandelmel……smut mandler og lad dem tørre og smid dem i en blender og mal dem helt fint til pulver.

  55. Wicky Nielsen 16. august 2015 at 20:32 Reply

    Nej det skal man ikke men man skal blot huske bagtiden hvis man bruger en der er større/mindre.

  56. Wicky Nielsen 16. august 2015 at 20:32 Reply

    Jo smut mandlerne og lad dem tørre og blendt dem til pulver. Meget billigere.

  57. Wicky Nielsen 16. august 2015 at 20:33 Reply

    Nutella smagen vil ikke træde ligeså kraftigt igennem det er den eneste forskel.

  58. Wicky Nielsen 16. august 2015 at 20:34 Reply

    Ja smuttede mandler der er malet meget fint.

  59. Monika Ziethen Adamzig 17. august 2015 at 14:01 Reply

    Syntes godt om

  60. Stine Balch Olsen. 18. august 2015 at 07:15 Reply

    Flere af mine brownie opskrifter er flydende når man tager dem ud af ovnen. Men når de så er blevet kolde er de klæ og karamel agtige inden i, som en rigtig brownie skal være.

  61. Tonni Espersen 31. oktober 2015 at 08:25 Reply

    hvad skal den pyntes med?

  62. Tonni Espersen 31. oktober 2015 at 08:25 Reply

    hvad skal den pyntes med?

  63. Rikke Juel Jensen 7. april 2016 at 12:29 Reply

    Cathrine Bredgaard

  64. Wierdo Wierdosen 22. juni 2016 at 08:10 Reply

    Hehe ikke slettet endu

  65. Anne Sophie Storgaard Siig 8. august 2016 at 07:01 Reply

    Må kagen komme i fryseren?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *