Nøddetærte – 2 bunde

Nøddetærte – bagt i lagkageform. Kan lægges sammen til lagkage eller spises til et stykke godt is – Pensel evt bunden eller toppen med mørk chokolade.

Nøddetærte – 2 bunde

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 6
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 4 æg
  • 200 g sukker
  • 225 g hasselnødder
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk mel

Fremgangsmåde:

  1. Æg og sukker piskes godt. Hasselnødderne hakkes fint og blandes i sammen med resten af ingredienserne.

  2. Fordeles i 2 smurte lagkage forme.
  3. Bages ved 225 grader i 10-15 min.
  4. Kan lægges sammen med flødeskum som en lagkage eller servers i stykker til fx is

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Kommentarer: 3

  1. Mette Thomsen Oren 13. september 2013 at 21:40 Reply

    Mine blev helt brændte på toppen efter bare 10 min 🙁 Heldigvis kunne jeg lige pille det øverste, brændte lag af.

  2. Anna Mezin 14. september 2013 at 00:36 Reply

    Ha ha Mette: Rigtig succesfuld fredags bage-aften du har haft 😉

  3. Mette Thomsen Oren 15. september 2013 at 01:27 Reply

    Det lykkedes i den sidste ende – men jeg måtte være kreativ 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *