Nem lagekage

Nem lagkage er en super hurtig og nem lagkage. De hjemmelavede lagkagebunde, de friske bær og fløden i midten, gør denne nemme lagkage til en rigtigt lækker bisken.
Nem lagkage kan laves med alle slags bær. I denne version har jeg brugt brombær, men hindbær, jordbær, blåbær eller nogle helt andre bær kan også bruges.
lagkage-bund-skærerFor at bundene bliver perfekte, bør du bruge en lagkageskærer. Har du ikke en lagkageskærer, kan du købe den I min webshop lige her: http://opskrift-kage.dk/produkt/lagkageskaerer/

Nem lagkage

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 8
  • Sværhedsgrad: medium
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 500 g brombær
  • 400 g sukker
  • ½ vaniljestang
  • 180 g sukker
  • 4 æggeblommer
  • 4 æggehivder
  • 125 g kartoffelmel
  • 2 tsk mel
  • ½ tsk bagepulver
  • 4 dl fløde
  • Friske brombær til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Kog din marmelade til fyldet af brombær, sukker og vaniljestang i ca. 10 min
  2. Fjern skum og lad det køle af
  3. Pisk sukker og æggeblommer hvidt og luftigt
  4. Pisk æggehviderne stive
  5. Bland æggehviderne med æggeblommemassen
  6. Bland kartoffelmel, mel og bagepulver og sigt blandingen ned i æggemassen
  7. Rør det hele godt sammen
  8. Hæld dejen i en smurt springform – str. 24 cm Ø
  9. Bag dine lagkagebunde ved 175 grader C i ca. 40 min.
  10. Lad den køle af på en bagerist
  11. Del din kage i 3 bunde med en lagkageskærer, når den er helt kold
  12. Pisk fløden til skum
  13. Fordel et lag brombærmarmelade og et tyndt lag flødeskum på de to første bunde
  14. Læg den sidste bund på og pynt med flødeskum og friske brombær.
  15. Du kan bygge din lagkage op i en bagering, så er den nemmere at få en lige lagkage.

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *