Is med chokolade og lakrids

Is med chokolade og lakrids er helt fantastisk. Chokolade og lakrids giver hinanden et super fint modspil.

Denne is med chokolade og lakrids er lavet på kondenseret mælk og fløde. Isen er uden æg, så den fint kan nydes af alle, også dem som ikke tåler eller spiser æg.

Isen er lækker cremet, super nem at lave.

Gode produkter når du laver is med chokolade og lakrids

Du kan vælge som her at lave portionsanretninger eller fryse din is med chokolade og lakrids i en stor form, for så at lave kugler af is når du serverer.

Jeg har naturligvis et stort udvalg af velegnede forme til is – store og små – i min web-shop med bageudstyr  lige her: http://nyborgs-room.com

Is med chokolade og lakridss

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 6
  • Sværhedsgrad: let

Ingredienser:

  • 2½ dl fløde
  • 1 ds kondenseret mælk
  • 100 g hakket chokolade
  • 1 spsk lakridspulver

Fremgangsmåde:

  1. Pisk fløden let
  2. Bland den kondensert mælk i fløden
  3. Tilsæt det hakkede chokolade og lakridspulver
  4. Kom i din eller dine isforme og frys

Udgivet den af

Kommentarer: 3

  1. Helle Holm 24. august 2014 at 14:26 Reply

    Skal den kondenseret mælk være kogt først?

  2. Christina Brøndum Månsson 24. august 2014 at 18:28 Reply

    Det ved jeg ikk. Men glæder mig til at smage…

  3. Helle Holm 24. august 2014 at 19:15 Reply

    Du kommer bare forbi Christina når jeg har lavet det.:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *