Marcipansnegle

Snegle med marcipan – Dette er en fantastisk ny version af kanelsnegle, uden kanel… Fyldet er marcipan, kardemomme og farin. Super lækker let i brødet og bare et hit hos mine børn – og selvfølgelig os voksne 🙂

Marcipansnegle

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 16
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 50 g smør
  • 2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 1 nip salt
  • 50 g sukker
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 æg
  • 400 g mel
  • 40 g smør
  • 40 g marcipan
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 2 spsk brun farin
  • 1 spsk kardemomme
  • 1 nip salt
  • æg til pensling
  • Perlesukker

Fremgangsmåde:

  1. Smelt smørret
  2. Tilsæt mælken og varm op til “lillefinger varmt”
  3. Rør gæren ud i smørblandingen
  4. Tilsæt salt, kardemomme, sukker og æg
  5. Tilsæt melet lidt ad gangen – og rør en glat dej
  6. Lad dejen hæve ca. 30 min.
  7. Bland fyldet: smør, marcipan, vaniljesukker, kardemomme, salt og farin
  8. Rul dejen ud i ca. 20 x 30 cm
  9. Smør dejen med fyldet.
  10. Rul sammen – som når du bage kanelsnegle
  11. Skær ud i ca. 16 skiver og sæt dem på en beklædt bageplade
  12. Pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker
  13. Bages ved 200 grader C i ca. 10-15 min.

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

1 kommentar

  1. Kirsten Mohr 15. august 2013 at 22:04 Reply

    hmm troede fyldet var med kardemomme IKKE vaniliesukker ggggg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *