Makronsnitter uden marcipan

Skønne makronsnitter, som jeg husker dem fra den tid hvor jeg var bagerjomfru.

De laves på en bund af en klassisk mørdej, smurt med hindbærmarmelade og toppes med en lækker masse lavet på mandelmel.

Portionen her dækker en hel bradepande – Tro mig det er ikke for meget, da de får hurtige ben at gå på. De holder sig friske i minimum 5 dage – Jeg vil sige at de faktisk kun bliver bedre at at stå et par dage.

Ellers kan du også fryses, hvis du ønsker at lave dem i god tid – eller blot ønsker at kunne tage noget lækkert op af fryseren til uventede gæster.

Godt produkt når du bager makronsnitter

Mandelmel kan købes i de fleste supermarkeder – Jeg plejer selv at købe det i Super Brugsen hvis ikke jeg laver det selv.

Nøddekværn

Find nøddekværnen i min web-shop med køkken- og bageudstyr – klik på billedet

Med denne nøddekværn maler du nemt selv dit mandelmel – Nøddekværnen finder du naturligvis i min web-shop med køkken- og bageudstyr lige her: http://nyborgs-room.com/produkt/noddekvaern/

 

 

 

 

 

 

MERE END 30 GODE TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP LIGE NU! – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

 

makronsnitter

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 24
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 100 g flormelis
  • 300 g mel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk salt
  • 150 g smør
  • 1 æg
  • 300 g hindbærmarmelade
  • 4 æggehvider
  • 300 g flormelis
  • 200 g mandelmel

Fremgangsmåde:

  1. Bland flormelis, mel, vaniljesukker og salt
  2. Tilsæt smør og rør sammen med æg
  3. Ælt til du har en ensartet masse
  4. Sæt på køl i minimum ½ time
  5. Rul dejen ud – svarende til en almindelig bradepande (ca. 35 x 40 cm)
  6. Læg dejen på en bradepande beklædt med bagepapir
  7. Forbages ved 200 grader C i ca. 10 min
  8. Fordel hindbærmarmeladen på bunden
  9. Pisk de sidste 4 æggehvider næsten stive
  10. Tilsæt flormelis lidt ad gangen
  11. Pisk i ca. 5 min
  12. Vend mandelmelet heri
  13. Fordel mandlemassen oven på marmeladen
  14. Bages ved 200 grader C i yderligere 20 min ca.
  15. Lad dine makronsnitter køle af inden du skærer dem ud med en skarp kniv

Udgivet den af

Kommentarer: 4

  1. Judy Hansen 7. marts 2015 at 22:37 Reply

    Ser mums skal prøves

  2. Marianne Fenger 8. marts 2015 at 07:21 Reply

    Den skal min dejlige farmand overraskes med til hans fødselsdag på onsdag <3

  3. Else Sørensen 8. marts 2015 at 10:39 Reply

    ELSKER makronsnitter

  4. Lissi Nielsen 8. marts 2015 at 12:37 Reply

    ser lækker ud, er spænd på at prøve …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *