Lynhurtig brunch pizza

Skal familien forkæles lidt ekstra i weekenden, fra morgenstunden? Så server denne lækre og lynhurtige brunch pizza.

Denne brunch pizza har jeg lavet på en færdig butterdej, toppet med cherrytomater, frisk spinat, ost og selvfølgelig æg på toppen. En virkelig lækker brunch pizza, som med de smukke farver sætter kulør på din dag fra morgenstunden.

Sådan laver jeg brunch pizza

Tag en færdig butterdejsplade og rul den lidt ud. Det er nemmest at gøre direkte på et stykke bagepapir. Dernæst tager jeg de smagfulde cherrytomater og skærer i både. Her har jeg delt dem i 6 stykker.

Tomatbådene lægges på butterdejen. Lad gerne en cm i kanten være fri. Butterdejen med tomaterne bages ved 200 grader C i ca. 10 min.

Imens butterdejen bager, skylles spinaten og hakkes lidt groft.

Læg spinaten på de forbagte butterdejsbunde og drys med ost. Jeg har her brugt parmesanost, da jeg syntes det giver en god intens smag uden jeg skal bruge ret meget. Du kan fint bruge almindelig revet ost, som du normalt bruger når du laver pizza.

Lav to fordybninger i spinaten og slå æggene ud heri. Drys med salt og peber efter smag. Der kan evt. krydres ekstra med et drys chili

Bag din brunch pizza færdig, indtil æggene har den rigtige konsistens. Jeg foretrækker at de er lidt bløde i blommen, som spejlæg, så jeg bager i ca. 8 minutter, stadig ved 200 grader C

Find et stort udvalg af bageproduker i min web-shop Nyborgs-room.com – Altid billig fragt og masser af tilbud…

Tærteforme

6 små tærteforme – Klik på billedet og find dem i min web-shop

Kagefole

Kagefolie til opbygning af kager – Klik på billedet og find dem i min web-shop

Bageform med hjerte inden i

Bageform til kage med hjerte inden i – Klik på billedet og find formen i min web-shop

 

Brunch pizza

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 2
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Brunch

Ingredienser:

  • 1 plade butterdej (75 g)
  • 4 cherrytomater eller 1 stor tomat i skiver
  • 1 lille håndfuld frisk spinat
  • 1 spsk frisk revet parmesan
  • 2 æg
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde:

  1. Rul butterdespladen ud til ca. 15 x 25 cm
  2. Del dine cherrytomater i fine både
  3. Læg tomatbådene på din butterdej – Lad ca. 1 cm i kanten være fri
  4. Forbag butterdejen med tomater ved 200 gradr C i 10 min
  5. Skyl, tør og skær spinaten i stykker – ikke fint hakket
  6. Fordel spinaten på den forbagte bund
  7. Riv parmesanosten over spinaten
  8. Lav to fordybninger i spinaten og slå æggene ud heri.
  9. Bages færdig ved. 200 grader C i ca. 8 min – eller indtil æggene har den konsistens du bedst kan li’

Udgivet den af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *