Lækre nemme chokoladesnitter

Lækre nemme chokoladesnitter – lavet på kun 40 min. incl. bagetid.

Hvem elsker ikke bare chokolade og en lækker chokoladekage? Her får du opskriften på super nemme og lækre chokoladesnitter, som helt sikkert vil stille din chokolade trang 🙂

Find en række lækre produkter fra Mette Blomsterberg i min web-shop lige HER

Justerbar kagering

Justerbar kagering – Klik på billedet og se udvalget af kageringe i min web-shop

Dråbeskåle

Dråbeskåle – Klik på billedet og find de smukkedråbeskåle i web-shoppen

Charlotteskål

Charlotteskål – klik på billedet og find charlotteskålen i web-shoppen

Sådan laver jeg chokoladesnitter

Først pisker jeg æg og sukker skummende hvidt.

Smørret smeltes og jeg tager gryden af varmen. Chokoladen hakkes groft og røres den ud i det smeltede smør.
Melet blandes godt med bagepulver og salt.

Melblandingen og chokoladeblandingen tilsættes sukkermassen lidt ad gangen imens jeg pisker.

Mandlerne hakkes fint og tilsættes dejen.

Min dej til chokoladesnitter hælder jeg op i en smut form – ca. størrelse 20 x 25 cm

Jeg bage chokoladesnitterne ved 200 grade C i ca.18-20 min og lader dem stå i formen i ca. 10 min. inden jeg vender dem ud på en bageplade – på et stykke bagepapir, for at lade dem køle helt af.

Når kagen er kølet helt af skærer jeg ud i 18 ensartede stykker og drysser med lidt flormelis – fra en fin si.

Server som de er eller med lidt god vaniljeis – Velbekomme 🙂

ALTID BILLIG FRAGT OG MASSER AF GODE TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

Pastafarve

Klik på blleder og find et stort udvalg af pastafarver – i min web-shop med bageudstyr

Spiselig-tusch-to-i-en-lilla

Klik på billedet og find et stort udvalg af spiselig tusch i min web-shop med bageudstyr

Tærteform-med-løs-bund-228-x-228-cm

Klik på billedet og find et stort udvalg af linse- og tærteforme i min web-shop med bageudstyr

Chokoladesnitter

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 18
  • Sværhedsgrad: let

Ingredienser:

  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 100 g smør
  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • 50 g mandler
  • Flormelis til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og sukker skummende hvidt
  2. Smelt smørret
  3. Rør det hakkede chokolade ud i den smeltede smør
  4. Bland mel med bagepulver og salt
  5. Tilsæt melblandingen og chokoladeblandingen til sukkermassen
  6. Rør godt
  7. Hak mandlerne fint og tilsæt dem dejen
  8. Hæld din dej til chokoladesnitter op i en smut form – ca. 20 x 25 cm
  9. Bages ved 200 grader C i ca. 18-20 min.
  10. Skær dine chokoladesnitter – 18 stykker – når de er let afkølet
  11. Drys let med flormelis
  12. Server evt. med lidt god vaniljeis

Udgivet den af

1 kommentar

  1. Helle Hedemann Hansen 10. december 2015 at 18:26 Reply

    Kan du nævne en god chokolade der kan bruges til kagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *