Lækre bløde kanelsnegle

Lækre bløde kanelsnegle – Helt uden de tørre kanter.

De 20 kanelsnegle, som opskriften giver bages i en stor bradepande, så de nærmest vokser sammen under bagningen. Jeg har her valgt at dekorere med både hvid og kakaoglasur – rørt af flormelis og vand, tilsat lidt kakao i en ene halvdel.

Godt produkt når du bager bløde kanelsnegle

kagerulle

Super god kagerulle til alle formål. Klik for at komme til min webshop.

Jeg elsker min kagerulle, som er hele 40 cm bred – Den er super nem at arbejde med og det at den er så bred syntes jeg bestemt er en fordel.

Den “uundværlige” kagerulle finder du naturligvis i min web-shop med bageudstyr – Lige her: http://nyborgs-room.com/produkt/kagerulle/

ALTID MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP LIGE NU! – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

 

 

Kanelsnegle

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 20
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 3 dl vand
  • 50 g gær
  • 2 æg
  • 1 spsk sukker
  • 150 g smør
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk kardemomme
  • 700 g mel
  • 3 spsk kanel
  • 150 g blødt smør
  • 150 g brun farin
  • Glasur – rørt af flormelis, kakao og vand

Fremgangsmåde:

  1. Rør gæren ud i det lune vand
  2. Tilsæt sukker og æg
  3. Tilføj 150 g smør, salt og kardemomme
  4. Tilsæt melet lidt ad gangen
  5. Rør og ælt dejen i min 5 min – En fordel at gøre det i en maskine
  6. Dejen skal være blød og klistre lidt
  7. Lad dejen hæve tildækket i 45 min
  8. Ælt dejen let igennem
  9. Rul dejen ud på et meldrysset bord – ca. 40 x 30 cm
  10. Bland kanel, 150 g blødt smør og brun farin godt
  11. Smør din udrullede dej med kanelmassen – nemmest med en spartel
  12. Rul godt sammen på den lange led.
  13. Del din nu 40 cm lange rulle i 20 stk
  14. Sæt dine kanelsnegle på en bradepande beklædt med bagepapir.
  15. Bages ved 220 grader i 10-12 min
  16. Lad dine kanelsnegle køle lidt af og pynt med hvid- og kakaoglasur

Udgivet den af

Kommentarer: 12

  1. Siga Poulsen 30. marts 2015 at 11:21 Reply

    lækkert 😉

  2. Sylvia Christensen 30. marts 2015 at 16:02 Reply

    ser lækkert ud , den må prøves:)

  3. Britta Hersom 30. marts 2015 at 16:59 Reply

    det må prøves næste gang 🙂

  4. Peter Andersen 30. marts 2015 at 18:00 Reply

    Er i fuld gang med dobbelt portion , håber de er og bliver gode

  5. Peter Andersen 30. marts 2015 at 19:20 Reply

    De blev super lækre

  6. Jette Kaalund Magnussen 31. marts 2015 at 11:49 Reply

    Kan man bruge flydende margarine i stedet for smør til remoncen?

  7. Peter Andersen 31. marts 2015 at 13:02 Reply

    Nej Jette smør smør og atter smør /lurpak styrer

  8. Jette Kaalund Magnussen 31. marts 2015 at 16:46 Reply

    Nej, margarine fungerede rigtig fint

  9. Susanne Brøndbjerg 23. april 2015 at 18:03 Reply

    Hej Jette. Hvis du bruger flydende magarine stivner remoncen ikke men flyder ud. Det samme med småkager. Brug aldrig flydende med mindre det er inden i brød eller skærekager 🙂

  10. John Frank 22. september 2015 at 17:33 Reply

    Den ser lægger ud den skal da smages men skal lige spise Lakridskagen først

  11. Lykke Wils 30. oktober 2015 at 07:57 Reply

    så gode o de holder sig bløde i så lang tid efter.

  12. Katrine Kristensen 7. august 2016 at 11:14 Reply

    Skal smøren til dejen smeltes?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *