Lækre bløde hjemmelavede skumfiduser

Her får du den nemmeste opskrift på skønne hjemmelavede skumfiduser – de er bare meget bedre end dem der kan købes i diverse supermarkeder.

Både tiden i køkkenet og ingredienslisten er kort –  Kun 6 helt almindelige ingredienser og ca. 20 minutters forberedelse i køkkenet, så har du efter et par timers hvil på køl, de skønneste hjemmelavede skumfiduser, der blot lige skal deles og drysses med flormelis.

Jeg har her brugt vaniljearoma og rosa pastafarve – for at lave de helt klassiske skumfiduser, men det er kun fantasien der sætter grænser for både smag og farve.

Måske et drys lakrids? Skal de være grønne, gule eller en helt anden farve – det bestemmer du selv.

TIP: Hvis du ikke spiser husblas kan du bruge Agar Agar i stedet for. Agar Agar, som er vegetarisk gelatineerstatning, der er fremstillet af udtræk fra alger og anvendes istedet for husblas – Du finder det i min web-shop med bageudstyr, hvor du også kan læse mere om hvordan du skal bruge det – KLIK HER

Agar Agar er vegetarisk gelatineerstatning, der er fremstillet af udtræk fra alger og anvendes istedet for husblas.

Agar Agar er vegetarisk gelatineerstatning, der er fremstillet af udtræk fra alger og anvendes istedet for husblas.

Gode produkter når du laver hjemmelavede skumfiduser

vanilje-aroma

Aroma

Aroma

Aroma

 

 

 

 

 

 

 

Du finder flere skønne aromaer i min web-shop, så du kan lave skumfiduser til enhver smag. Du finder udvalget af aromaer lige HER

Pastafarverne findes i et hav af farver og farver lang mere intenst end frugtfarver – Du kan se det store udvalg lige HER

Rød pastafarve

Rød pastafarve

Grøn pastafarve

Grøn pastafarve

Rosa pastafarve

Rosa pastafarve

 

 

 

 

 

 

 

ALTID BILLIG FRAGT OG MASSER AF GODE TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

 

Hjemmelavede skumfiduser

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 100
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Snack

Ingredienser:

  • 10 blade husblas
  • 1 dl vand
  • 200 g sukker
  • 1 tsk vaniljearoma
  • evt. 1 dråbe pastafarve efter eget valg
  • Flormelis

Fremgangsmåde:

  1. Beklæd en bradepande (30 x 20 cm) med bagepapir
  2. Drys godt med flormelis
  3. Stil bradepanden til side
  4. Læg de 10 blade husblas i blød i koldt vand
  5. Hæld vand og sukker i en lille gryde
  6. Kog sukker og vand op i minimum 5 min – sukkeret skal være helt opløst
  7. Vrid husbladsen og kom det ned i sukkervandet
  8. Kog og rør godt i et par minutter
  9. Hæld massen i en røreskål
  10. Tilsæt aroma og farve
  11. Pisk massen indtil den er næsten stiv
  12. Hæld massen i bradepanden, der er beklædt med bagepapir og drysset med flormelis
  13. Fordel din piskede sukkermasse – glat ud på toppen med en spatel
  14. Stilles koldt i et par timer
  15. Skæres ud i passende stykker med en skarp kniv og drysses eller vendes i flormelis

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Kommentarer: 15

  1. Sussi Nielsen 17. december 2015 at 20:18 Reply

    Kan man selv lave skumbananer?

  2. Berit Meyer Poulsen 17. december 2015 at 20:26 Reply

    Spændende, dem vil jeg prøve. Hvor lang er holdbarheden på dem og hvordan skal de opbevares?

  3. Stina Rein Greve 17. december 2015 at 20:49 Reply

    kan man bruge gelatine pulver??

  4. Christina Vagner Jensen 17. december 2015 at 21:12 Reply

    Kan man undlade farve?? Blir så hvide??

  5. Vibeke Reenberg 17. december 2015 at 21:48 Reply

    Det var da en super god ide…mon ikke der så bare skal lidt banansmag i plus gul farve og så dyppes i chokolade 🙂

  6. John Johansen 17. december 2015 at 23:24 Reply

    Skær dem med et pizza hjul, det er nemt.

  7. Christina Nielsen 18. december 2015 at 05:14 Reply

    Pastafarve? Kan man bruge rød frugt farve? Og snakker vi flormelis så hele bunden er dækket i bradepanden?

  8. Christina Vagner Jensen 18. december 2015 at 09:25 Reply

    Er pasta farve det samme som gel farver

  9. Pia Nyborg Albrechtsen 18. december 2015 at 15:11 Reply

    Laaaang tid, da de primært består af sukker. Jeg opbevarer dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur 🙂

  10. Pia Nyborg Albrechtsen 18. december 2015 at 15:12 Reply

    Ja, det kan man godt – eller Agar Agar som er et algeudtræk

  11. Pia Nyborg Albrechtsen 18. december 2015 at 15:12 Reply

    Ja, så forbliver de bare hvide 🙂

  12. Pia Nyborg Albrechtsen 18. december 2015 at 15:13 Reply

    Super ide – det vil jeg prøve næste gang 🙂

  13. Pia Nyborg Albrechtsen 18. december 2015 at 15:14 Reply

    Jo, pastafarver giver dog en mere intens farve.
    Jeg drysser så bunden er dækket i et fint lag – gerne brug en si

  14. Motherof Angels 19. december 2015 at 08:45 Reply

    Hvor meget agaragar skal der i i stedet for 10 husblad

  15. Sussi Lena Valentina Schwaner 28. juli 2016 at 20:00 Reply

    Hvis man vil have smag i hvad skal man så gøre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *