Kransekagetoppe / kransekagekonfekt

Små lækre kransekagetoppe / kransekagekonfekt – pyntet med nødder, coctailbær eller måske lidt blød nougat. Bunden dyppes naturligvis i chokolade.

Chokoladen du vælger er lige den du bedst selv kan li’ – lys eller mørk.

Dejen til disse kransekagetoppe er blød og lækker og kan nemt sprøjtes ud med en krafigt engangssprøjtepose og en stor stjernetyl.

Selv om dejen er blød holder de den smukke form under bagningen.

Jeg anbefaler at du sætter bagepapiret fast med lidt fedtspay så det sidder godt fast på pladen – Så løfter det sig ikke når du sætter dine kransekagetoppe på.

Kransekagetoppe skal bages ved forholdsvis høj varme i kort tid, for at opnå det sprøde uden på og det bløde inden i.

De kan med fordel laves i god tid og fryses. De tør hurtigt op.

Gode produkter når du laver kransekagetoppe

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

1M-tyl

Klik på billedet og find stjernetyllen 1M i min web-shop

Engangssprøjteposer Blomsterberg

Klik på billedet og find Mette Blomsterbergs kraftige sprøjteposer

chokolade-vandbad-silicone

Klik på billedet og find dette chokolade vandbad i min web-shop

chokoladesmelter

Klik på billedet og find chokoladesmelteren i min web-shop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her har jeg brugt Mette Blomsterbergs kraftige sprøjteposer, som er både hygieiniske og nemme at anvende. Jeg klippe et passende hul og anvendte den store stjernetyl, for at give mine kransekagetoppe en smuk form.

Både Mette Blomsterbergs engangssprøjteposer, den store stjernetyl, chokoladesmelteren og chokoladevandbadet finder du naturligvis i min web-shop med køkken- og bage-udstyr.

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

 

Kransekagetopp

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 40
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 2 æggehvider
  • 150 g flormelis
  • 400 g ren rå marcipan
  • Diverse nødder, coctailbær, blød nougat (efter eget valg)
  • 200 g chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggehvider og flormelis godt
  2. Tilsæt marcipanen i små stykker og ælt godt sammen
  3. Dejen kommes i en krafig engangssprøjtepose med stor stjernetyl
  4. Sprøjtes ud i små toppe på ca 4-5 cm
  5. Bages ved 225 grader C i 8-9 min.
  6. Lad dem køle af og dyp bunden i smeltet chokolade

Udgivet den af

Kommentarer: 9

  1. Tove Jørgensen 20. august 2015 at 20:02 Reply

    hvorfor bliver mine så hårde at man kan knække tænderne, selvom de er nybagte

  2. Jutta Andersen 25. november 2015 at 19:22 Reply

    Hvis du bager dem på 220 grader og tager dem ud så snart de er brune. Så bliver de bløde og gode. Og så i fryseren med dem. Så bliver de endnu bedre 🙂

  3. Dorte Pedersen 16. december 2015 at 16:53 Reply

    Jeg vil foreslå man bruger rigtig sukker istedet for flomelis.

  4. Sara Robinson 16. december 2015 at 19:02 Reply

    Hvorfor? 🙂 overvejer at lave dem

  5. Dorte Pedersen 16. december 2015 at 19:11 Reply

    Sara Robinson det giver en mere saftig og luftig kransekage

  6. Lene Bæk Lauridsen 16. december 2015 at 19:29 Reply

    jeg bruger altid flormelis og bager dem ved 190 gr de bliver super gode… Rigtig glædelig jul <3

  7. Jytte Steen 16. december 2015 at 21:09 Reply

    Er det alm. ovn eller varmluft ?

  8. Birte Madsen 17. december 2015 at 23:54 Reply

    Som bager bruger jeg rigtig sukker altid lidt mindrer end opskrift foreskriver , bag ved varmluft og 200 grader også dobbelt plade og så skal de kun lige flammes af . Og som der bliver skrevet har de altid bedst af og lige slå sig i fryseren.

  9. Tove Viftrup 18. december 2015 at 02:22 Reply

    Til bageren: hvor meget sukker til 400 gr marcipanmasse???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *