Koldskål uden kærnemælk

Denne skønne koldskål er lavet helt uden kærnemælk, som jo ellers er fast ingrediens i koldskål.

På varm sommerdag, faktisk årets første, gled mit blik ned over indholdet i køleskabet… En liter ylette og nogle æggeblommer… Jeg måtte da kunne lave hurtig frokost til mine 3 sultne drenge.

I ovnen havde jeg allerede en portion musli, inspireret af et brunch-besøg hos nogle gode venner, så mine tanker gik lynhurtigt på en koldskål. Men mon det var muligt at lave det helt uden kærnemælk? – Det skulle ihvertfald prøves.

Og ja – Det lykkes at lave en helt fantastisk koldskål uden kærnemælk og lynhurtigt blev der serveret koldskål med hjemmelavet musli med frysetørrede jordbær – Super lækkert.

Koldskål

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 3-4
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Dessert

Ingredienser:

  • 4 æggeblommer
  • 6 spsk flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 1 l ylette

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggeblommerne med floremelis og vaniljesukker
  2. Tilsæt yletten sammen med citronsaft og rør godt sammen
  3. Server din koldskål uden kærnemælk kold

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *