Koldskål uden kærnemælk

Denne skønne koldskål er lavet helt uden kærnemælk, som jo ellers er fast ingrediens i koldskål.

På varm sommerdag, faktisk årets første, gled mit blik ned over indholdet i køleskabet… En liter ylette og nogle æggeblommer… Jeg måtte da kunne lave hurtig frokost til mine 3 sultne drenge.

I ovnen havde jeg allerede en portion musli, inspireret af et brunch-besøg hos nogle gode venner, så mine tanker gik lynhurtigt på en koldskål. Men mon det var muligt at lave det helt uden kærnemælk? – Det skulle ihvertfald prøves.

Og ja – Det lykkes at lave en helt fantastisk koldskål uden kærnemælk og lynhurtigt blev der serveret koldskål med hjemmelavet musli med frysetørrede jordbær – Super lækkert.

Koldskål

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 3-4
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Dessert

Ingredienser:

  • 4 æggeblommer
  • 6 spsk flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 1 l ylette

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggeblommerne med floremelis og vaniljesukker
  2. Tilsæt yletten sammen med citronsaft og rør godt sammen
  3. Server din koldskål uden kærnemælk kold

Udgivet den af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *