Kokoskager

Kokoskager – En super nem opskrift der kun kræver 3-4 ingredienser. Kokosmel, kondenseret mælk, lidt salt og evt. chokolade. Det tager højest 20 min. fra du går igang, til du har de lækreste kokoskager.

Fyld en kagedåse med kokostoppe og gem dem eller giv dem væk i gave.

kagedåser-sorte

Køb de her flotte kagedåser i retrostil i min webshop

 

De her kagedåser er af virkelig god kvalitet udført i metal og med et flot chrome håndtag.

Kik ind i min webshop, hvor du bl.a. finder de her kagedåser, men også et hav af andre tilbud på bageudstyr.

Klik her for at gå til min webshop

Kokoskager

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 40
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 400 g kokosmel
  • ½ tsk salt
  • 1 ds kondenseret mælk
  • evt. 100 g chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Bland kokosmel og salt
  2. Tilsæt det kondenseret mælk og evt. groft hakket chokolade
  3. Rør sammen til en ensartet masse
  4. Sæt et klat på størrelse med en spiseske på en bageplade beklædt med bagepapir
  5. Fugt dine fingre med lidt vand og form dine kokoskager i små toppe
  6. Bages ved 175 grader C i ca. 12 min

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Kommentarer: 4

  1. Birgit Jensen 29. september 2013 at 13:58 Reply

    hvad er kondenseret mælk? og hvordan går disse kager med sukkersyge

  2. Betina Olsen 12. juni 2014 at 19:17 Reply

    Ka man ikke bruge alm mælk ?

  3. Judy Hansen 20. november 2014 at 19:47 Reply

    Dem skal også prøves dine opskrifter er så gode tak fordi du ligger dem på nettet:-)

  4. Malene Devantier Jørgensen 7. februar 2015 at 22:26 Reply

    Bliver de ligeså gode med almindelig mælk i stedet for kondenseret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *