Knækbrød uden mel

Knækbrød uden mel – Bag lyn-hurtigt skønne knækbrød til morgenbordet. Det tager kun 25 min. fra du går igang til du har lækre lune knækbrød klar til servering. Du kan tilsætte lige præcist den blanding af kerner du bedst kan li’.

Disse knækbrød uden mel er lidt mere porøse end knækbrød bagt med mel, men de smager fantastisk.

Hak evt. resterne og brug det som musli på din ylette.

Gode produkter når du bager knækbrød uden mel

Teflon bageark

Teflon bageark

Kagerulle

Kagerulle

Dejskærer

 

Brød

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 30
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Brød

Ingredienser:

  • 2 dl solsikkekerner
  • 2 dl hørfrø
  • 1½ dl sesamfrø
  • 2 spsk blå birkes
  • ½ dl olie
  • 1 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 æg

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle ingredienser godt sammen
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir
  3. Fordel kernemassen ud på bagepapiret med en dejskraber – eller læg et stykke bagepapir på toppen og rul med din kagerulle (træk det øverste papir af inden du bager)
  4. Bages ved 200 grader C i ca. 15 min
  5. Træk bagepapiret af og lad dine knækbrød uden mel køle af på en bagerist
  6. Skær ud med en skarp kniv

Udgivet den af

Tagged:

Kommentarer: 11

  1. Dorthe Bruun 2. marts 2014 at 12:03 Reply

    ser gode ud

  2. Hanne Poulsen 2. marts 2014 at 15:27 Reply

    Mange tak 🙂 ser gode ud

  3. Helle Svahn 2. marts 2014 at 21:28 Reply

    denne kombinatinon af kerner skulle efter sigende hjælpe på hedeture i forb. med overgangsalderen ;). og så smager de fantastisk

  4. Christa Orsleff Marott 7. marts 2014 at 08:31 Reply

    Den må jeg da lige prøve 😉

  5. Anita Tausen Mortensen 21. marts 2014 at 00:28 Reply

    Ser gode ud, de skal prøves 🙂

  6. Anita Tausen Mortensen 21. marts 2014 at 00:28 Reply

    Ser gode ud, de skal prøves 🙂

  7. Aase Madsen 28. november 2014 at 09:18 Reply

    er ved at bage dem dufter dejlig

  8. Lars Abildgaard 12. april 2015 at 10:36 Reply

    Kan man bruge kokosolie?

  9. Mirjana Lorenzen 11. juni 2015 at 20:58 Reply

    Når jeg hælder dej på pladen, dækker jeg den med endnu et lag papir og ruller den ud. Fjern så overpapiret ind du sætter pladen i ovnen. Men jeg forskære dejen i tern, så de er lettere at skære dem når de er bagte

  10. Camilla Norlander Staal 5. september 2015 at 13:47 Reply

    Hvordan er holdbarheden når der er æg i?

  11. Tina Olsen 20. marts 2016 at 22:28 Reply

    Flere uger, hvis jeg læser på http://www.mad banditten.dk 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *