Kernebrød uden mel

Kernebrød uden mel – Super lækkert kernebrød med frø, kerner og nødder, helt uden mel. Brødet er hurtigt og nemt at røre sammen og er et godt alternativ til det traditionelle rugbrød eller til müslibaren i madpakken eller frugtposen. Brødet kan holde sig frisk i køleskabet i en hel uge.

Spis dit kernebrød med ost, pålæg eller bare helt uden nogen ting – det er super lækkert og mætter godt.

kageform

Klik på billedet og find formen i min web-shop med bageudstyr

Bag dit kernebrød uden mel i denne skønne brødform. Brødformen finder du i min web-shop med bageudstyr, lige her:  http://nyborgs-room.com/produkt/brodform-295x15x65/

Altid masser af gode TILBUD i min web-shop med bageudstyr  – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

Brød

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 25
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Brød

Ingredienser:

  • 200 g hørfrø
  • 200 g solsikkekerner
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g valnødder
  • 100 g mandler
  • 100 g hasselnødder
  • 1½ tsk salt
  • 1 dl olivenolie
  • 6 æg

Fremgangsmåde:

  1. Rør alle ingredienser godt sammen
  2. Hæld brødblandingen i en smurt brødform
  3. Bages ved. 160 grader i 60 min

Udgivet den af

Kommentarer: 6

  1. Karina Meyer Christensen 30. januar 2014 at 08:51 Reply

    hmm når man prøver at skrive opskriften ud, så får man bare billedet af bageformen. Hmm der må vist være noget forkert der. Ville så gerne have opskriften

  2. Lise Kjærgaard Madsen 3. februar 2014 at 01:09 Reply

    Det er det mest fantastisk brød jeg har smagt længe – MUMS

  3. Bente Matzen 3. januar 2015 at 12:39 Reply

    Anvendes nødderne hele?

  4. Krystyna Jensen 3. januar 2015 at 16:04 Reply

    Ser godt ud :-)))))

  5. Joan Bøgelund 3. januar 2016 at 18:49 Reply

    Blyant og papir ☺

  6. Eva Toft Kristiansen 4. januar 2016 at 13:23 Reply

    Er det ikke stenalder brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *