Jordbær med bagt marcipan

Jordbær med bagt marcipan – serveret med is og et drys af chokolade…MUMS -Det bliver det ikke nemmere at lave en lækker desseret. Lav den evt. som afslutning på en god grill-middag. Du kan lave den både i ovn og på grill

Jordbær med bagt marcipan

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 4
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 500 g friske jordbær
  • 100 g marcipan
  • 50 g chokolade
  • Is
  • Evt lidt mynte til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Rens og del jordbærene i kvarte
  2. Læg jordbærne i et fad – (folieform hvis du ønsker at gille)
  3. Riv marcipan over jordbærene – nemmest hvis marcipanen er frossen
  4. Varm oven op til 225 grader C og grill dine jordbær til marcipanen er gylden – ca. 8-10 min
  5. Server straks med med god vaniljeis og et drys af groft hakket chokolade

Udgivet den af

1 kommentar

  1. Marianne Wohlert Larsen 7. juni 2014 at 12:02 Reply

    Den må prøves..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *