Hjemmelavet musli

Inspireret af et brunch-besøg hos nogle gode venner måtte jeg bare lave min egen hjemmelavet musli.

Vi spiser musli på yletten om morgenen, på skyr eller græsk yoghurt med sirup i små portionsglas og selvfølgelig på koldskål

Jeg syntes tit at der er for lidt bid i de købe musli man kan få. Forstået sådan, at jeg syntes der er for lidt nødder og kerner i.

Min mand driller mig ofte med at jeg putter havregryn i det meste – så hoved ingrediensen i denne hjemmelavet musli er selvfølgelig havregryn.

Ud over havregryn har jeg brugt forskellige kerner og en masse nødder. Som et sødt indslag ud over sirup har jeg valgt at blande frysetørrede jordbær i min færdige hjemmelavet musli. Jordbærne giver desuden lidt syre til den hjemmelavet musli.

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

Hjemmelavet musli

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner:
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: dessert

Ingredienser:

  • 6 dl havregryn
  • 3 dl hakkede nødder
  • 1 dl hakkede mandler
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl sirup
  • evt. frysetørrede jordbær

Fremgangsmåde:

  1. Hæld havregryn, frø og nødder på en plade, beklædt med bagepapir
  2. Hæld sirup over blandingen og rør lidt rundt
  3. Bages ved 175 grader C i ca. 15-20 min – Vend din musli hver 5. min, så det “brunes” på alle sider – Hold godt øje
  4. Lad din hjemmelavet musli køle af
  5. Drys evt. med frysetørrede jordbær og server til fx. koldskål

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *