Hjemmelavet knækbrød

Hjemmelavet knækbrød – der er ikke noget som hjemmelavede knækbrød. Det er hurtigt og nemt. Disse hjemmelavede knækbrød er et godt alternativ til kiks, når du laver ostebord 🙂

Bag gerne en stor portion, for de kan holde sig i et stykke tid, når du opbevarer dem i en kagedåse

Udskift evt. nogle af kernene – Prøv fx. med græskarkerner og birkes istedet for solsikkekerner…

Altid masser af gode TILBUD i min web-shop med bageudstyr  – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

Hjemmelavet knækbrød

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 40
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 3 dl mel
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1 dl solsikkeolie

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
  2. Tilsæt vand og olie – rør godt sammen
  3. Del dejen i to
  4. Rul ud imellem to stykker bagepapir – fjern forsigtigt det øverste lag papir
  5. Skær ud i passende stykker med et pizzahjul
  6. Træk dejen over på en bageplade
  7. Bages ved 175 grader C i ca. 20 min.

Udgivet den af

Kommentarer: 11

  1. Marianne Nielsen 27. august 2013 at 20:43 Reply

    det lyder nemt det skal prøves.

  2. Helle Schmidt Poulsen 27. august 2013 at 22:10 Reply

    Bedste knækbrød ever 🙂

  3. Helle Schmidt Poulsen 27. august 2013 at 22:10 Reply

    Bedste knækbrød ever 🙂

  4. Anne Marie Christoffersen 28. august 2013 at 11:37 Reply

    Hvor er de gode. Mums

  5. Tove Kanstrup Nielsen 28. august 2013 at 18:28 Reply

    ved I om melet kan erstattes af noget glutenfrit? så det er lige så godt, har prøvet med kartoffelmel , men det er ikke så godt.

  6. Anna Grethe Gregersen 28. august 2013 at 18:43 Reply

    Prøv med boghvedemel og boghvede flager i stedet for mel og havregryn 🙂

  7. Jytte Olsen 28. august 2013 at 21:15 Reply

    Godaften frue. mit bedste bud er rismel og boghvede halvt af hvert.

  8. Tina Oddershede Vangsgaard 28. august 2013 at 21:23 Reply

    Hirseflager kan i hvert fald bruges i stedet for havregryn og vil selv prøve med boghvedemel i stedet for hvedemel, sidst brugte jeg hirseflager og en eller anden glutenfri melmix, var ok….men ikke helt go´ 😉

  9. Annemarie Jensen 14. september 2013 at 16:45 Reply

    Bager 2 portioner hver uge. De er simpelthen bare rigtig gode.

  10. Lone Jørgensen Lodberg 16. november 2013 at 19:41 Reply

    Jeg har bagt dem uden mel, men puttede en dl græskarkærner i. Dejen skal trække mens ovnen varmer op. 200 grader i 20 min.

  11. Lone Møller 5. maj 2016 at 11:38 Reply

    meget nær den opskrift fra Tupperware´s hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *