Hjemmelavede bounty

Små fine hjemmelavede bounty, smukt pyntet med frysetørrede hindbær, pistacie eller blot det mere traditionelle kokos…

Det er enkelt men lækkert. Denne opskrift indholder blot 4 ingredienser. Kondenseret mælk, kokos, salt og chokolade.

Kondenseret mælk er en sødet mælk i dåse. Kondenseret mælk kan købes i de fleste supermarkeder. Jg plejer at købe den i Super Brugsen eller Rema 1000.

Her har jeg lavet mine bounty i konfekt størrelse, da jeg syntes det kunne være lækkert at servere dem som alternativ til eller sammen med småkager.

Jeg har her valgt at lave mine hjemmelavede bounty i en konfektform – for at få de hjemmelavede bounty i en størrelse, så de ikke bliver for store – Du kan vælge lige den form du ønsker – måske hjerter, runde, eller som her firkantede.

Du finder en lang række konfektforme i min web-shop med bageudstyr. Jeg vil klart anbefale forme lavet i silikone, da du så nemt og forsigtige kan trykke dine hjemmelavede bounty ud af formen.

Du finder et stort udvalg af chokolade og forme til chokolade – som også er velegnet til dine bounty lige her: http://nyborgs-room.com

Chokoladen smelter jeg i min chokoladesmelter, som giver den helt rigtige blanke overflade til chokoladen og et skønt knæk.

Gode produkter til hjemmelavede bounty

Callebaut chokolade: Find udvalget her

Konfekt form: Find formen her

Digitalt sukkertermometer: Find det her

Chokoladesmelter: Find den lige her

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

hjemmelavede bounty

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 40
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 1 ds kondenseret mælk (396 g)
  • 300 g kokos
  • ½ tsk salt (kan udelades, men giver lidt ekstra)
  • 300 g mørk Callebaut chokolade
  • Pynt

Fremgangsmåde:

  1. Bland den kondenseret mæk (direkte fra dåsen) med kokos og salt
  2. Rør godt og fordel i forme (formene skal ikke smøres)
  3. Sæt på køl til de er helt kolde og har sat sig
  4. Hak chokoladen fint
  5. 200 g chokolade smeltes i vandbad eller chokoladesmelter – under middel varme
  6. Ved brug af termometer skal temperaturen være 50 grader C
  7. Hæld det smeltede chokolade over de sidste 100 g chokolade og lad det smelte sammen, under omrøring.
  8. Den optimale temperatur for mørk chokolade er 31 grader C og for lys chokolade er den 30 grader C, mens den for hvid chokolade er 29 grader C
  9. Overtæk dine hjemmelavede bounty og pynt med frysetørrede hindbær, pistacie eller blot lidt kokos

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Kommentarer: 14

  1. Gitte Simonsen 3. december 2014 at 23:53 Reply

    Skal da prøves 😀

  2. Annette Bøgelund Hansen 4. december 2014 at 07:29 Reply

    Hvor køber man det mælk

  3. Louise Toft 4. december 2014 at 15:21 Reply

    kvickly 🙂

  4. Louise Toft 4. december 2014 at 15:21 Reply

    kvickly 🙂

  5. Anja Mahboub 4. december 2014 at 22:28 Reply

    Rema 1000 har det også

  6. Borghild Og Sigvar Hansen 12. december 2014 at 19:04 Reply

    skal da prøves

  7. Liselotte Pedersen 13. december 2014 at 17:47 Reply

    Rema 1000 eller kiwi

  8. Else Hedegaard 16. december 2014 at 21:18 Reply

    Det kunne værre man skulle prøve dem

  9. Mette Lundø-Nielsen 26. september 2015 at 12:53 Reply

    Smører du formen Pia ??

  10. Marita Mortensen 26. september 2015 at 20:16 Reply

    Skal den kondenserede mælk varmes op, eller blandes direkte med kokos?

  11. Wicky Nielsen 16. oktober 2015 at 18:10 Reply

    Det skal ikke varme behandles men blot mixes sammen med de andre ingredienser.

  12. Nathja Holck Søndergaard 16. oktober 2015 at 18:23 Reply

    Er det den sødet af dem

  13. Kirsten Madsen 29. november 2015 at 18:05 Reply

    De skal laves igen i år,jeg laver dem i kugler.

  14. Joan Thomasen 10. februar 2016 at 21:17 Reply

    Kan de fryses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *