Skønne grove muslistykker

Skønne grove muslistykker fyldt med lækre frø, kerner, nødder og rosiner – De kan spises som de er eller smøres med lidt smør.

Jeg har i denne version valgt at bruge hørfrø, græskarkerner og chiafrø, men du kan fint udskifte med andre frø eller kerner – alt efter hvad du bedst kan li’ eller lige har i skabet.

Mine muslistykker har det søde element af rosiner, men du kan fint vælge at udskifte med foreksempel tørrede tranebær.

TIP: Prøv at tilsætte bageenzymer – og du vil opleve at hæveevnen forbedres, så dine boller bliver ekstra lette. Samtidig forlænges brødets holbarhed – Køb bageenzymer HER

Godt produkt når du bager grove muslistykker

Myslistykker - dej

 

dejskaererNår dejen har hævet i 60 minutter er den klar til at dele i 16 Dejen rulles ud på et let meldrysset bord – ca. 30 cm x 30 cm. Herefter deles dejen i 16 stykker.

Da dej er lidt fugtig – også efter at den har hævet er det nemmeste at “skære” dine grove muslistykker ud med en dejskærer – og løfte dem over på den beklæde bageplade også med dejskæreren

MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP LIGE NU! – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

 

 

 

 

 

Grove muslistykker

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 16
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Brød

Ingredienser:

  • 6 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk sirup
  • 200 g havregryn
  • 100 g groft rugmel
  • 1 spsk salt
  • 50 g hørfrø
  • 50 græskarkerner
  • 50 g chia frø
  • 75 g hasselnødder
  • 75 g rosiner
  • 450 g mel
  • Æg til pensling
  • Evt. havregryn til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Rør gæren ud i det lune vand
  2. Tilsæt sirup, gryn, groft rugmel og salt
  3. Tilføj kerner,frø, groft hakkede hasselnødder og rosiner
  4. Tilsæt melet lidt ad gangen.
  5. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time
  6. Rul dejen ud på et let meldrysset bord ca. 30 x 30 cm
  7. Del dejen i 16 stykker med din dejskærer og løft over på en beklædt bageplade
  8. Lad dine grove musli stykker hæve yderligere 30 min
  9. Pensl med sammenpisket æg og drys evt. med havregryn
  10. Bages ved 200 grader i 18-20 min

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *