Grove frøsnappere med pikantost

Grove frøsnappere er et godt bud på en lækker og anderledes morgenmad. De kan også bruges som et godt mellemmåltid i skolen eller børnehaven.

Jeg husker tydeligt de klassiske frøsnappere fra jeg var barn – Hold nu op hvor var de bare gode… Her har jeg dog valgt at tilsætte lidt groft mel, da jeg godt kan lide brød med lidt bid.

Godt produkt når du bager frøsnappere

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

kagerulle

Super god kagerulle til alle formål. Klik for at komme til min webshop.

Når du bager frøsnappere skal du rulle din dej ud i en pæn stor firkant, og her syntes jeg det er fantastisk med en kagerulle, som har en meget størrer rulleflade end en almindelig kagerulle.

Jeg er super glad for min kagerulle, som simpelthen har erstattet den traditionelle kagerulle – uanset hvad jeg skal rulle ud.

Kagerullen finder du naturligvis i min web-shop med bageudstyr lige her: http://nyborgs-room.com/produkt/kagerulle/

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde når du laver frøsnappere

 

Grove frøsnappere

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 20
  • Sværhedsgrad: medium
  • Type: Brød

Ingredienser:

  • 3 dl mælk
  • 25 g gær
  • 1 tsk sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • 200 g smør, blødt
  • 200 g fuldkorns hvedmel
  • 800 g mel
  • 200 g pikantost
  • Æg til pensling
  • Sesamfrø
  • Blå birkes

Fremgangsmåde:

  1. Rør gæren ud i den lunede mælk
  2. Tilsæt sukker, salt æg og smør sammen med fuldkorns hvedemelet
  3. Rør godt
  4. Tilsæt melet lidt ad gangen – rør til dejen er ensartet
  5. Lad dejen hæve i ca. 30 min
  6. Rul dejen ud i en firkant ca 50 x 40
  7. Smør pikantosten ud med en palet
  8. Fold den ene 1/3 del ind over midten og den anden 1/3 del ind over midten – så du ialt har 3 lag
  9. Rul ud så din firkant måler ca. 60 x 20 cm
  10. Pensel med sammenpisket æg
  11. Drys sesam på en ene langside og birkes på den anden langside
  12. Rul din kagerulle henover, så birkes og sesam sidder godt fast
  13. Skær strimer af ca. 3 cm
  14. Tvist to gange og læg dem på en beklældt bageplade
  15. Lad dine frøsnappere hvile yderligere i 30 min.
  16. Bages ved 210 grader C i ca. 15 min

Udgivet den af

Kommentarer: 15

  1. Betina Olsen 21. september 2014 at 13:35 Reply

    nammenam….de ska da prøves 😀

  2. Anette Nielsen 21. september 2014 at 13:39 Reply

    ser godt ud skal da prøves

  3. Merete Wittrock Jespersen 21. september 2014 at 17:08 Reply

    Hvorfor kan man ikke få lov til at printe opskrift ud på din side?????

  4. Ása Arge Henriksen 21. september 2014 at 17:13 Reply

    Ser llækkert ud ,má prøves.

  5. Maria Louise Rosenørn 21. september 2014 at 18:09 Reply

    ja de må prøves

  6. Jane Weigelt Gramstrup Rasmussen 5. oktober 2014 at 08:49 Reply

    Kan det passe at der skal 800 g mel i? Blev godt nok tørre og kom ikke engang alt melen i. De ser ellers super gode ud og rigtig god side. 😉

  7. Patricia Østdal 13. oktober 2014 at 11:28 Reply

    Tryk ctrl+p 🙂

  8. Anita Bløcher 12. december 2014 at 19:02 Reply

    Kan man erstatte fuldkornsmel med alm. Hvedemel? Og hvis ja, hvor meget? 🙂

  9. Lissa Henriksen 15. januar 2015 at 18:40 Reply

    De smager super dejligt, sådan smålune til en kop kaffe. Men brug kun knap 600 gram hvedemel. Og jeg smeltede smørret.

  10. Lissa Henriksen 15. januar 2015 at 18:44 Reply

    Jeg har kun brugt knap 600 gram mel og i øvrigt smeltet smørret.

  11. Ulla Larsen 8. august 2015 at 10:23 Reply

    Skal prøves.

  12. Lea Jensen 15. august 2015 at 13:42 Reply

    mums

  13. Camilla Buje Andersen 19. august 2015 at 10:10 Reply

    Kan de fryses?

  14. Lisa Ruus 3. februar 2016 at 18:58 Reply

    De ser lækre ud. Kan man skifte pikantosten ud med noget andet?

  15. Sussi Lena Valentina Schwaner 10. februar 2016 at 22:08 Reply

    Hvad er det der er i når man køber dem hos bageren? Og er der evt en opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *