Flutes

Flutes – en rigtig klassiker, der kan serveres til det meste. Denne opskrift har få ingredienser og super nem at lave – Hjemmelavede flutes er bare bedre.

Bager du med “damp” i ovnen får du ekstra sprøde lækre flutes.

fluteform-38x32,5x2,5-cmJeg bager mine flutes i en fluteform, så de ikke flyder ud – Med en fluteform bliver de bliver lige og smukke.

Har du ikke en fluteform kan du købe den i min webshop med bageudstyr – Du finder den lige her: http://nyborgs-room.com/produkt/fluteform-38x325x25-cm/

 

 

 

ALTID MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP LIGE NU! – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

 

 

Flutes – Opskrift-kage.dk

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 5
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Brød

Ingredienser:

  • 5 dl vand
  • 50 g gær
  • 700 g mel
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk salt

Fremgangsmåde:

  1. Rør gæren ud i den lune vand
  2. Tilsæt det meste af melet og rør god og i noget tid (gerne i røremaskine)
  3. Tilsæt sukker og salt og rør videre
  4. Tilsæt det sidste mel – måske lidt mere til dejen er smidig og let
  5. Ælt dejen i hånden et par minutter
  6. Stil dejen under et klæde et lunt sted i ca. 45 min.
  7. Slå dejen ned og del i 4 portioner, lad dem hvile i ca. 10 min.
  8. Form dine flutes og læg dem i din fluteform (den behøver ikke blive smurt hvis det er slip let)
  9. Lad dem hæve i ca. 30 minutter – snit dem med en skarp kniv og pensel med vand
  10. Sæt en bradepande nederst i ovnen og varm ovnen op til 250 grader C.
  11. Sæt dine flutes midt i ovnen og hæld 3 dl koldt vand i bradepanden og luk lågen.
  12. Skru varmen ned til 230 grader C. og bag dine flutes i ca. 10 min. inden du tager bradepanden ud igen.
  13. Bag dine flutes videre i ca. 5-10 min – hold godt øje med dem

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

1 kommentar

  1. Annemarie Jensen 14. september 2013 at 16:43 Reply

    De skal godt nok prøves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *