Fedtfattig banankage

Fedtfattig banankage – Få ingredienser – nemme at bage. Denne kage kan med fordel bages som muffins, så bliver de lidt nemmere at tage med – for de vil med sikkerhed glæde i børnehaven, skolen eller på kontoret…

 

Fedtfattig banankage

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 12
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ dl. olie
  • 150 g mel
  • 50 g kakao
  • 2 tsk bagepulver
  • 2-3 bananer
  • evt. chokoladestykke

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.

  2. Bland mel, kakao, bagebulver og tilsæt sammen med olien. Pisk godt.

  3. Mos bananerne og rør dem i dejen med en ske.

  4. Tilsæt evt. groft hakket chokolade eller hasselnødder.

  5. Hældes i en smurt spring form eller fordeles i 12 muffinsforme.

  6. Bages ved 200 grader i ca. 25 min – eller 15-20 min hvis du bager dem i muffinsforme

Udgivet den af

Tagged: ,

Kommentarer: 6

  1. Karen Arnaq Annalise Kielsen 3. april 2013 at 15:48 Reply

    så skal prøve glade for lave en kager

  2. Sus Jordhøj 6. august 2013 at 06:37 Reply

    den ser god ud den laver jeg en dag (y).

  3. Mette Stangeby 29. september 2013 at 23:29 Reply

    Alletiders

  4. Tina Juul Nielsen 8. maj 2014 at 17:52 Reply

    Kan man bytte sukker ud med stevia sukker??

  5. Tina Juul Nielsen 8. maj 2014 at 17:52 Reply

    Kan man bytte sukker ud med stevia sukker??

  6. Benedicte Troelstrup 9. juni 2015 at 14:04 Reply

    Fantastisk opskrift. Bruger den ofte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *