Chokoladetopping

Chokoladetopping – ideel topping til dine muffins. Med lækker 70% chokolade – Den er rigtig svær at modstå 🙂

Chokoladetopping

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Sværhedsgrad: let

Ingredienser:

  • 120 g chokolade 70%
  • 150 g smør
  • 150 g flormelis
  • Kornene fra 1/2 vaniljestang

Fremgangsmåde:

  1. Smelt chokoladen i vandbad og lad det køle af til stue temperatur.

  2. Pisk smør og sukker lyst og luftigt, tilsæt vaniljekorn fra vaniljestangen.
  3. Chokoladen tilsættes nu.
  4. Start med at piske stille, til massen er blandet godt, og pisk derefter ved højere hastighed, indtil massen er helt blank.
  5. Toppingkan med fordel sprøjtes på dine kager med en sprøjtepose – det er lettere og resultatet bliver bare flot!

Udgivet den af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *