Chokoladekage uden æg

Chokoladekage uden æg – god simpel opskrift som hele familien elsker. Og endelig en kage hvor jeg kan give mine børn lov til at slikke piskeriset – Den er et hit.

TIP: Skal du på ferie – i sommerhus, på camping eller bare et andet skønt sted, så kan du bruge denne opskrift til at lave en kageblanding. Når du kommer frem og det skal være nemt, tilsætter du blot mælk og olie.

Se i øvrigt også de lækre kageblandinger fra Funcakes lige her: http://nyborgs-room.com/product-category/raavarer/kagemix/

Chokoladekage-uden-æg muffins

Chokoladekage uden æg bagt som muffins

Jeg bager ofte kagen i små muffins- eller cupcake forme. Det giver nogle rigtigt fine små chokoladekager. Jeg hælder dejen i små papirsforme og sætter dem i en cupcake form, for at de holder formen og bliver rigtigt flotte.

Nogle gange pynter jeg med smeltet chokolade, glasur i forskellige farver eller et drys flormelis..

Bemærk at det er en fedtfattig kage.

 

 

 

Godt produkt når du bager chokoladekage uden æg

Find et stort udvalg af muffinsforme i min web-shop med køkken- og bageudstyr lige her: http://nyborgs-room.com

MERE END 30 GODE TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP LIGE NU! – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

Hilsen Pia 🙂

zebrastribede muffinsforme-sort-hvid

muffin-forme-sort-hvid-mønster

Sukkerhjerte mix – Sweet Kitchen

Hjerteudstikkersæt-Mette-Blomsterberg

bageform-med-hjerte-indeni

cupcakestativ-sølv-23-stk-

Chokoladekage uden æg

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 8-10
  • Sværhedsgrad: medium
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 175 g mel
  • 175 g sukker
  • 50 g kakao
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 dl mælk
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 50 g groft hakket chokolade
  • Evt. lidt hakkede valnødder

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vaniljesukker i en skål. Tilsæt mælk og olie. Rør dejen glat og tilsæt så til sidst de halv store stykker chokolade.
  2. Dejen hældes i en smurt springform – 25-30 cm i diameter
  3. Bages ved 200 grader i ca 30 min.
  4. Lad børnene hjælpe til i køkkenet – de vil elske denne kage allerede inden den er bagt og kæmpe om skål og piskeris
  5. Tips: Hvis du vælger en form på 20 cm i diameter, vil kagen blive lidt højre, men skal da bage 30-35 min ved 180 grader C.
  6. Kan bages i små muffins forme – men så forkort bagetiden til ca. 15-20 min /

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Kommentarer: 28

  1. Anette Sepstrup 28. august 2012 at 14:25 Reply

    Syntes det var længe siden at jeg sidst havde bagt en kage, så det er der lige gjort noget ved..og til alle jer slikmunde smider jeg lige opskriften til jer (kender i hver fald nogle stykker som med garanti godt kunne spise sådan en chokolade kage)
    Jeg plejer at erstatte chokoladen med kokosmel.

    • Kent Pedersen 28. august 2012 at 17:37 Reply

      Jeg behøver ik opskriften… jeg nyder min dejlige kone´s bageværk.. muuums 😉 😉

  2. Camilla Siggård Hansen 17. september 2012 at 18:03 Reply

    mmmm den er særligt god med pebermynteglasur 🙂

  3. Gitte Jensen 23. oktober 2012 at 13:34 Reply

    Det smagte himmelsk Pia…

  4. Stine Rosenbak Frederiksen 26. oktober 2012 at 12:54 Reply

    Min datter er nu ved at røre denne kage sammen.

  5. Karina Dideriksen 12. januar 2013 at 21:45 Reply

    Kan varmt anbefalde opskriften – man kan vælge ikke at bruge så meget sukker som der står i opskriften , jeg brugte kun halvdelen 🙂

    • Karoline Kragelund 12. januar 2013 at 22:22 Reply

      Kom og bag kage med mig i morgen, har lige købt ind da jeg skal have kage med i skole mandag (:

  6. Yeter Köylüoglu 31. marts 2013 at 20:12 Reply

    Lækker kage! Jeg har lige spist et stykke og jeg elsker den! Familiener også med på idéen. Jeg puttede dog lidt mere olie i, og lidt peanutbutter istedet for kakaoen så det blev en mere "vanillekage". Og så lavede jeg også en karamelglasur med kokos ovenpå .. 🙂

  7. Bente Rasmussen 26. april 2013 at 02:20 Reply

    Kan man fryse muffins og hvor længe ??

    • Opskrift-kage.dk 27. april 2013 at 07:16 Reply

      Hej Bente. Ja man kan sagtens fryse muffins. Alt efter hvor meget fedtstof der er i, kan de fryses 3-5 måneder. Fede kager kan fryses i kortest tid. Denne kage kan fryses i 5 måneder.

  8. Bente Rasmussen 26. april 2013 at 02:22 Reply

    Altså disse her muffins

    • Opskrift-kage.dk 27. april 2013 at 07:14 Reply

      Hej Bente. Ja. Kagen kan laves som muffins og som alm. kage. Mine børn kan bedst li´ portionsstørrelser, så jeg laver kagen som muffins.

  9. Bente Rasmussen 16. maj 2013 at 22:10 Reply

    Men som muffins bages den stadigvæk på 200 grader bare i 15-20 min ?

  10. Jo Marie Margotti 20. juni 2013 at 17:20 Reply

    Den er virkelig god har lige bagt den smer fantastisk

    • Jo Marie Margotti 20. juni 2013 at 21:39 Reply

      Lisa har både fundet denne opskrift, bagt kage, lagt opskriften ud på MIN profil på FB OG kommenteret den (inkl. Stavefejl). Mens jeg var på arbejde 🙂 Hun er alt for kvik

  11. Karina Schmidt Sejersen 22. juni 2013 at 15:38 Reply

    Så bliver der bagt Muffins <3

  12. Solskinskager Solskinskager 8. juli 2013 at 19:41 Reply

    De er såååå gode

  13. Jane Zanchetta 17. august 2013 at 11:29 Reply

    Tror jeg har lavet en fejl 🙂 eller kan det virkelig passe, at dejen er utrolig flydende?

  14. Flemming Nissen 17. august 2013 at 11:34 Reply

    Den SKAL være flydende – meget cremet – når du putter den i formene!

  15. Jane Zanchetta 17. august 2013 at 11:36 Reply

    Kan jeg så også lave den i en stor bageform:-)

  16. Flemming Nissen 17. august 2013 at 11:51 Reply

    Det burde du kunne… det er jo bare et spørgsmål om bagetid.

  17. Annette Boel Elvejkær 28. september 2013 at 15:59 Reply

    så er de i ovnen jeg er lidt spændt jeg havde ikke solsikkeolie kun oliven men forventer ikke med det smages når der er så lidt

  18. Joan Fyhn 27. november 2013 at 14:38 Reply

    kan den bages uden mælk?

  19. Malene Munch 4. januar 2014 at 19:16 Reply

    Godt i kunne li min opskrift

  20. Josefine Egeris Ejdrup 3. august 2014 at 11:02 Reply

    Super opskrift

  21. Judy Hansen 8. november 2014 at 09:15 Reply

    Tak lyder god også god weekend til dig

  22. Jette Jahn 31. januar 2015 at 16:30 Reply

    lyder mums

  23. Gitte Pynt 11. september 2015 at 18:38 Reply

    Super god . jeg brugte stenalderbrød mix og en spsk fiber husk for vi kan ikke tåle mel mig og min søn på 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *