Chokolade fudge

Lækker chokolade fudge, her lavet med hasselnødder. Du skal kun bruge ganske få ingredienser – Chokolade, kondenseret mælk, hasselnødder og lidt salt.

Chokoladen smeltes og røres sammen med de øvrige ingredienser – let og simpelt. Efter en time eller to på køl har du de skønneste chokolade fudge – En himmelsk mundfuld.

Jeg har her lavet dem med hasselnødder, men du kan sagtens vælge at lave dem med mandler, peanuts eller de skønne grønne pistaciekerner

Gode produkter når du laver chokolade fudge

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

chokoladesmelter

Find chokoladesmelteren lige her

firkantet-springform-1

Find den firkantede spring form her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg valgte hurtigt og nemt at smelte min chokolade i chokoladesmelteren, som kan instilles på 2 temperaturer. Så behøber du i bekymre dig om risiko for dampen fra gryden, der kan gøre at din chokolade skiller.

Chokoladesmelteren finder du naturligvis i min webshop med bageudstyr lige her: http://nyborgs-room.com/?s=chokoladesmelter&post_type=product

Chokolade fudge 1For at sikre at du nemt kan få din chokolade fudge ud af formen, vil jeg anbefale en springform, som beklædes med bagepapir.

Se det store udvalg i springforme i min webshop med bageudstyr. Klik her

 

 

ALTID BILLIG FRAGT – OG MASSER AF TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

 

Chokolade fudge

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 50
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: kage

Ingredienser:

  • 400 g chokolade
  • 1 ds kondenseret mælk (396 g)
  • ½ tsk salt
  • 150 g hasselnødder

Fremgangsmåde:

  1. Smelt chokoladen i chokoladesmelteren
  2. Hak hasselnødderne groft
  3. Bland den kondenserede mælk, nødder og salt
  4. Tilsæt den smeltede chokolade
  5. Rør til en ensartet masse
  6. Kom massen i en firkantet springform, beklædt med bagepapir
  7. Sæt på køl 1-2 timer og skær ud i små firkanter

Udgivet den af

Kommentarer: 5

  1. Judy Hansen 7. december 2014 at 16:35 Reply

    Dem skal prøve bliver helt lækker sulten

  2. Inge-May Sørensen 7. december 2014 at 18:42 Reply

    Skal den kondenserende mælk være kogt først?

  3. Serpil Kekec Ozturk 12. december 2014 at 22:48 Reply

    Skal mælken koges først??

  4. Pia Albrechtsen 25. august 2015 at 05:02 Reply

    Nej, mælken skal blot hældes i uden at den koges

  5. Mona Lisbeth Hansen 27. november 2015 at 14:06 Reply

    kan man smelte chokoladen over vandbad, har ikke en chokoladesmelter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *