Chokolade fondant

Chokolade fondant – den ultimative chokoladekage for alle os der bare elsker chokolade. Ligner en almindelig chokoladekage, men overrasker positivt med en flydende kerne… Så bliver det bare ikke bedre. Perfekt sammen med lidt vaniljeis – pynt evt med mynte

Chokolade fondant

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 6
  • Sværhedsgrad: medium
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 300 g mørk chokolade 70%
  • 75 g smør
  • 150 g sukker
  • 4 store pasteuriserede æg
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk vanilie sukker eller kornene fra ½ vaniliestang
  • 150 g hvedemel
  • Smør til formene
  • Evt. vaniljeis og frisk mynte

Fremgangsmåde:

  1. Smelt chokoladen i et vandbad og lad det køle lidt af.
  2. Pisk æggene godt
  3. Rør det bløde smør, sukker, piskede æg, salt og vanille sammen til en creme.
  4. Tilføj mel og rør til en ensartet masse
  5. Tilsæt det afkølede chokolade og rør rundt, til du har en en glat dej.
  6. Smør 6 små forme godt med smør
  7. Fordel dejen i formene og sæt dem på en forvarmet bageplade
  8. Bages ved 200 grader i 10-12 minutter.
  9. Lad dem køle en smule af og server med fx. vaniljeis og frisk mynte

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *