Chokolade Cake pops – eller pop cakes… En super lækker lille godbid. I denne har jeg tilsat kakao og små chokoladestykker – pynt dem med lige det du kan li’ – Jeg har valg overtræk af mørk chokolade og pynt af små sukker hjerter.
Jeg har bagt de små kugler i cake pop form i silikone, som er super nem at arbjede med. Du kan købe formen til 20 cake pops i min bagebutik – Klik her – Der følger 20 pinde med. Pindene er lavet i plastik og kan genbruges. – Der er faktisk meget nemmere end du tror 🙂
Cake pops bliver her i Danmark også kaldet popcakes eller pop cakes.
Har du ikke lavet cake pops før, så kan du købe et komplet startsæt i min webshop her: http://nyborgs-room.com
Chokolade Cake Pops
Ingredienser:
- 2 æg
- 150 g sukker
- 150 g mel
- 2 tsk vaniljesukker
- 1½ tsk bagepulver
- 1 dl solsikke olie
- 1½ dl mælk
- 2 spsk kakao
- 50 fint hakket chokolade
- Chokolade til overtræk
- Pynt
Fremgangsmåde:
- Pisk æg og sukker hvidt
- Bland mel, vaniljesukker, bagepulver, kakao.
- Tilsæt mælk og olie sammen med melblandingen og rør ensartet
- Tilføj det finthakkede chokolade
- Fyld den smurte form til kanten i den ene del – det gøres nemt og sikkert med Cake Pop Shakeren
- Bages ved 175 grader i 15 min
- Lad køle af i ca 10 min
- Tag kagerne ud af formen – dyp pindene i smeltet chokolade og sæt dem i kagerne (ikke for dybt)
- Pensl eller dyp hele kagen i den smeltede chokolade – Ryst overskydende chokolade af og pynt
Kan man ikke få den gjort printer-venlig, så den kan skrives ud i læsevenlig format?
Kan man ikke få den gjort printer-venlig, så den kan skrives ud i læsevenlig format??
ja det samme har jeg tænkt på, gælder alle opskrifterne
Jeg lavede denne opskrift to gange igår, og begge gange blev popsene delt da jeg prøvede at åbne formen, dvs det endte med at jeg fik to halve i hele formen, ved ikke hvad keg gjorde forkert! Første gang sprayede jeg med sådan noget bage spray og anden gange penslede jeg med margarine, nogen ide om hvad der kunne være gået galt?
Margarine er (vegetabilsk) af planter, ligesom bagespray.. Du skal bruge fedtstof fra dyr(animalsk). dvs. Smør. 🙂
Ellers binder det fedt du smører din form med, sig med det fedtstof du har i din dej 🙂
Kan man få dem lavet uden Cake Pop Shakeren ?
Hvor mange bliver der ca ud af en portion?