Chokolade Cake Pops

cake-pops-form-silikonecake-pop-pinde-med-røde-striber

cake-pop-pinde-med-lyseblå-stribercake-pop-pinde-med-pink-striber

 

 

 

 

 

cake-pop-sæt

cake-pop-stand-1

 

 

 

 

 

 

 

Chokolade Cake pops – eller pop cakes… En super lækker lille godbid. I denne har jeg tilsat kakao og små chokoladestykker – pynt dem med lige det du kan li’ – Jeg har valg overtræk af mørk chokolade og pynt af små sukker hjerter.

Jeg har bagt de små kugler i cake pop form i silikone, som er super nem at arbjede med. Du kan købe formen til 20 cake pops i min bagebutik – Klik her – Der følger 20 pinde med. Pindene er lavet i plastik og kan genbruges. – Der er faktisk meget nemmere end du tror 🙂

Cake pops bliver her i Danmark også kaldet popcakes eller pop cakes.

Har du ikke lavet cake pops før, så kan du købe et komplet startsæt i min webshop her: http://nyborgs-room.com

 

Chokolade Cake Pops

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 25
  • Sværhedsgrad: medium
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 150 g mel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 dl solsikke olie
  • 1½ dl mælk
  • 2 spsk kakao
  • 50 fint hakket chokolade
  • Chokolade til overtræk
  • Pynt

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og sukker hvidt
  2. Bland mel, vaniljesukker, bagepulver, kakao.
  3. Tilsæt mælk og olie sammen med melblandingen og rør ensartet
  4. Tilføj det finthakkede chokolade
  5. Fyld den smurte form til kanten i den ene del – det gøres nemt og sikkert med Cake Pop Shakeren
  6. Bages ved 175 grader i 15 min
  7. Lad køle af i ca 10 min
  8. Tag kagerne ud af formen – dyp pindene i smeltet chokolade og sæt dem i kagerne (ikke for dybt)
  9. Pensl eller dyp hele kagen i den smeltede chokolade – Ryst overskydende chokolade af og pynt

Udgivet den af

Kommentarer: 7

  1. Karina M. Christensen 12. maj 2013 at 16:26 Reply

    Kan man ikke få den gjort printer-venlig, så den kan skrives ud i læsevenlig format?

  2. Karina Meyer Christensen 12. maj 2013 at 16:27 Reply

    Kan man ikke få den gjort printer-venlig, så den kan skrives ud i læsevenlig format??

  3. Pia Lagoni Olesen 10. december 2013 at 13:03 Reply

    ja det samme har jeg tænkt på, gælder alle opskrifterne

  4. Rana El Sadek 17. marts 2014 at 21:17 Reply

    Jeg lavede denne opskrift to gange igår, og begge gange blev popsene delt da jeg prøvede at åbne formen, dvs det endte med at jeg fik to halve i hele formen, ved ikke hvad keg gjorde forkert! Første gang sprayede jeg med sådan noget bage spray og anden gange penslede jeg med margarine, nogen ide om hvad der kunne være gået galt?

  5. Charlotte Dahl Burholt 3. juli 2015 at 14:28 Reply

    Margarine er (vegetabilsk) af planter, ligesom bagespray.. Du skal bruge fedtstof fra dyr(animalsk). dvs. Smør. 🙂

  6. Charlotte Dahl Burholt 3. juli 2015 at 14:29 Reply

    Ellers binder det fedt du smører din form med, sig med det fedtstof du har i din dej 🙂

  7. Hiba Hilmy 3. januar 2016 at 13:58 Reply

    Kan man få dem lavet uden Cake Pop Shakeren ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *