Cake pops af sandkage

cake-pops 2Cake pops kan leves på flere måder – du kan bage dem runde i en form eller du kan smuldre en kage og blande den op med glasur. Denne kage er baseret på klassisk sandkage. Cake pops er en fin måde at få spist de sidste kage rester på.

Cake pops bliver her i Danmark også kaldet popcakes eller pop cakes – Udstyr til cake pops finder du i min web-shop med bageudstyr lige her: http://nyborgs-room.com/product-category/koekken/forme/cake-pops-forme-og-udstyr/

Opskriften på sandkage finder du lige her: http://opskrift-kage.dk/sandkage/

Cake pops af sandkage

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner:
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 600 g sandkage – eller andre kagerester
  • 3,25 dl flormelis
  • 6 spsk blødt smør
  • 55 g flødeost (jeg brugte Filadelfia ost, neutral)
  • 1 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde:

  1. Smulder sandkagen fint
  2. Rør glasur af flormelis, smør, flødeost og vaniljesukker sammen til en ensartet masse
  3. Bland kagekrummerne med glasuren
  4. Ælt godt sammen – tilsæt evt. et par dråber vand hvis det er nødvendigt.
  5. Stil din cake pop masse på køl i en time – godt tildækket
  6. Tril dine cake pops
  7. Dyp pinden i lidt smeltet chokolade inden du sætter den i – stik den ikke for dybt
  8. Lad dem hvile koldt i ca 45 min.
  9. Overtræk dine cake pops chokolade og pynt dem efter smag
  10. Pak dem evt. i små poser hvis du skal have dem på job med eller måske give skal give dem i værtindegave..

Udgivet den af

1 kommentar

  1. Rikke Østergaard Nielsen 13. november 2013 at 08:53 Reply

    Hvad er det for en slags flødeost der er brugt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *