Brownies med hindbær fromage (hindbær-drømme)

Brownies med hindbær fromage eller hindbær-drømme, som vi kalder dem her hos os 🙂

Hele familien har en svaghed for brownies og vi elsker at få dem i alverden afskygninger. I dag, har jeg så lavet vores yndlings brownie, som jeg har stukket ud med en rund udstikker. Hver enkelt lille brownie er så rullet i chokolade og hasselnøddeflager, inden de er toppet med små halvkugler af hindbær fromage. MUMS – de er for lækre… 🙂

Hvordan laver man brownies med hindbær fromage?

Nogle gange skal det bare være nemt – og det kan skam også være top-lækkert. Hindbær formagen er lavet på et færdig pulver, hvor man kun skal tilsætte lidt vand og selvfølgelig flødeskum.

Først røres pulveret op i lidt vand. Dernæst piskes fløden til skum og det hele vendes godt sammen.

Den rørte hindbær fromage kommes i en sprøjtepose og fyldes i en halvkugleform. Jeg sætter den i fryseren, så halvkuglerne af hindbær fromage nemt kan vendes ud, uden de går i stykker.

Så til brownien, som skal danne bund for denne lækre kage… Når jeg laver denne brownie, pisker jeg først æg, vaniljesukker og sukker godt luftigt. Smøret smeltes og hakket chokolade eller chokoladeknapper smeltes i smøret.

Chokoladeblandingen hældes i sukkerblandingen imens der røres.

Melet blandes med kakao og salt – Ja, du læste rigtigt. Salt fremhæver smagen – også i det søde køkken 🙂

Melblandingen tilsættes sukker/chokolade massen og dejen røres ensartet.

Spray nu en bageform ca. 20 x 20 cm med bagespray og klip et stykke bagepapir som lægges i bunden. Det sikrer at du nemt kan få din brownie ud af formen uden at den går i stykker.

Brownien bages ved  175 grader C (almindelig ovnvarme) i 20-25 minutter – ikke længere…

Sæt brownien på køl – gerne til dagen efter. Brownien skal helt være kold inden du udstikker med en rund udstikker (i samme diameter som din halvkugleform) så du kan med fordel lave den dagen inden serveringen.

Siden på de små browniebunde rulles i smeltet chokolade og dernæst i hasselnøddeflager, inden der toppes med en frossen halvkugle fra fryseren.

Kagerne står på køl til lige inden serveringen.

 

TIP: Du kan sagtes have et lager i fryseren små kagebunde og forskellige halvkugler i fromage eller mousse, som du nemt kan tage op, når du får gæster

Brownies med hindbær fromage

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 16
  • Sværhedsgrad: medium
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • >Hindbær fromage
  • 50 g hindbær fromagepulver
  • 62,5 g vand
  • 2½ dl piskefløde
  • >Brownie
  • 125 g smør
  • 100 g groft hakket chokolade (70%)
  • 2 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 300 sukker
  • 60 g mandelmel
  • 3 spsk kakao
  • 1 nip salt
  • >Pynt til kanten af de små brownies
  • 50-75 g chokolade
  • 50 g hasselnøddeflager

Fremgangsmåde:

  1. >Hindbær formage halvkugler
  2. Rør hindbær fromagepulveret ud i vand
  3. Pisk fløden til skum
  4. Vend hindbær fromage-blandingen i flødeskummet
  5. Kom massen i en sprøjtepose og fyld i din halvkugle form
  6. Sæt formen med hindbær halvkuglerne i fryseren
  7. >Brownie
  8. Smelt smør og tag det af varmen
  9. Tilsæt det groft hakkede chokolade til smørret og lad chokoladen smelte
  10. I en en skål piskes æg, vaniljesukker og sukker godt
  11. Bland de øvrige ingredienser og tilsæt det til sukkerblandingen
  12. Rør godt
  13. Hæld dejen op i en firkantet form (20 x 20 cm), hvor bunden er dækket med bagepapir og siderne er sprøjtet med bagespray
  14. Bages ved 175 grader C i 20-25 minutter – ikke længere…
  15. Sæt din brownie på køl – gerne til dagen efter
  16. Når din brownie er helt kold udstikkes den med en udstikker med samme diameter som din halvkugleform
  17. Smelt chokoladen – fint bare at gøre det i mikrovnen
  18. Kom chokolade på kanten af dine små brownies og tril i hassenøddeflager
  19. Kom lidt smeltet chokolade på toppen ind du placerer de frosne halvkugler af hindbær fromage
  20. Sæt på køl indtil servering.

Udgivet den af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *