Blåbær muffins

Lækre bløde blåbær muffins – Fantastiske kager som passer særdeles godt til den næste brunch for familien. De er nemme og hurtige at lave – Blåbærrene kan fin erstattes af andre bær, for eksempel kirsebær eller jordbær.

Godt produkt når du bager blåbær muffins

Jeg har her bagt de lækre blåbær muffins i skønne pap forme, som ikke kræver en muffins plade for at holde den fine facon under bagningen. Ud over at de er praktiske er de jo også enormt søde og dekorative til selve servingen.

Du finder de fine forme – blandt en masse andre muffins forme – i min web-shop med bageudstyr lige her: http://nyborgs-room.com/produkt/muffinsforme-roed-hvid/

Muffinsform

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALTID BILLIG FRAGT OG MASSER AF GODE TILBUD PÅ BAGEUDSTYR I MIN WEBSHOP – KLIK HER FOR AT SE ALLE TILBUD

Blåbær muffins

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 12
  • Sværhedsgrad: let

Ingredienser:

  • 125 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 125 g græsk yoghurt
  • 1 spsk citronsaft
  • 250 g mel
  • 1 nip salt
  • 2 tsk bagepulver
  • 300 g blåbær
  • Evt. lidt hvid chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Pisk smør og sukker godt sammen
  2. Tilsæt æg, græsk yoghurt og citronsaft
  3. I en anden skål blandes melet med salt og bagepulver
  4. Rør melblandingen i uden at piske for meget
  5. Vend blåbær og evt. stykker af hvid chokolade i dejen
  6. Fordeles i 12 muffinsforme
  7. Bages ved 180 grader C i ca. 20 min.

Udgivet den af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *