Basillikumis

Denne lækre basillikumis indeholder kun 3 ingredienser – kondenseret mælk og fløde – tilsat frisk basillikum.

Lige nu syntes jeg butikkerne bugner af store flotte potter med den velduftende og lækre krydderurt, som de fleste forbinder med en god tomatsaltat. Men basilikum kan også bruges i det søde hjørne, som i denne basllikumis lavet på kondenseret mælk og fløde.

Denne baslikumis indeholder derfor ikke æg og kan derfor også nydes af dem der ikke tåler eller spiser æg

Anbefalet produkt når du laver basillikumis

cupcake-forme-silikoneSilikoneforme er geniale når du laver basilikumis eller anden form for is, da du kan lave isen i forskellige faconer og så er det nemt at få isen ud af formen.

Hvis du laver din i små cupcakes forme af silikone, har du små is, som kan tages op af fryseren, når du lige har lyst til lidt sødt. De små cupcakes forme af silikone finder du naturligvis i min web-shop med bageudstyr lige her: http://opskrift-kage.dk/produkt/cupcake-forme-silikone/

Basillikumis

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 6
  • Sværhedsgrad: let

Ingredienser:

  • 4 spsk hakket frisk basilikum
  • 1 ds kondenseret mælk
  • 2½ dl fløde

Fremgangsmåde:

  1. Blend basilikum med den kondenserede mælk, men en stavblender
  2. Pisk fløden og vend mælkeblandingen heri.
  3. Kom din basillikumis i en form eller små forme og frys

Udgivet den af

1 kommentar

  1. Elisabeth Hansen 1. maj 2014 at 04:51 Reply

    den smager så godt Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *