Appelsinglasur

Appelsinglasur – En frisk glasur som passer perfekt til appelsinkage eller måske en god chokoladekage

Appelsinglasur

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 200 g flormelis
  • 4-5 spsk varm appelsinsaft

Fremgangsmåde:

  1. Bland flormelis med den opvarmede appelsinsaft.

  2. Fordel appelsinglasuren på den afkølede kage mens appelsinglasuren stadig er lun.

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *