Amerikanske brunch pandekager

Amerikanske brunch pandekager – Uha, de vækker jubel hos alle i familien – store som små. De er nemmere at lave end almindelige pandekager, også selv om du ikke har en blinispande… Server med sirup og hakkede mandler.

Jeg plejer at lave Amerikanske brunch pandekager i en shaker. På den måde kan jeg hurtigt og præcist dosere dejen på panden.

Velbekomme:-)

Gode produkter når du laver pandekager – Som du finder i min web-shop med bageudstyr

Amerikanske brunch pandekager

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 25
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 5 dl mælk
  • 275 g mel
  • 3 tsk bagepulver
  • 3 spsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 3 æg
  • 4 spsk smeltet smør
  • smør til bagning

Fremgangsmåde:

  1. Pisk mælk og mel jævnt
  2. Tilsæt bagepulver, sukker, salt, æg, og smeltet smør
  3. Pisk eller shake til det er en jævn masse – Den er tykkere end alm. pandekagedej.
  4. Pandekagerne bages på en blinispande eller alm. pande ved jævn varme i lidt smør
  5. Brug ca. ½ dl dej til hver pandekage
  6. Server med sirup og hakkede mandler

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Tagged: , , ,

Kommentarer: 2

  1. Brian Nykjær 25. august 2013 at 08:06 Reply

    og sæt derefter æggene I køleskabet 🙂

  2. Brian Nykjær 25. august 2013 at 08:06 Reply

    og sæt derefter æggene I køleskabet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *