Æble og pære crumble

Æble og pære crumble – med kanel og mandler. Opskriften er uden mel og derfor næsten glutenfri. Fantastisk hurtig og nem opskrift. Server din æble og pære crumble varm med fx. flødeskum, cremefraice eller en lækker vaniljeis.

æbledelerUdkern og del nemt og hurtigt dine æbler og pærer med denne æbledeler, som du kan købe i min webshop med bageudstyr – lige her: http://opskrift-kage.dk/produkt/aebledeler/

Æble og pære crumble

  • Forberedelse:
  • Bagetid:
  • Total tid:
  • Portioner: 8
  • Sværhedsgrad: let
  • Type: Kage

Ingredienser:

  • 4 æbler
  • 3 pærer
  • 200 g havregryn (kan fåes glutenfri i helskostbutikker)
  • 100 g sukker (erstat evt. med 20 g steviasukker)
  • ½ tsk salt
  • 50 hakkede mandler
  • 1½ spsk kanel
  • 50 g smør

Fremgangsmåde:

  1. Udkern æbler og pærer og skær dem i tern
  2. Smør et tærtefad – 28 cm i diameter
  3. Fordel æble- og pærestykkerne i tærtefadet
  4. Bland havregryn, sukker, salt, mandler og kanel i en skål
  5. Smulder smøret i havregrynsblandingen og fordel den over æble- og pæreternene
  6. Bages ved 190 grader i ca. 30 min
  7. Server din æble og pære crumble varm med fx. flødeskum, cremefraiche eller en god vaniljeis

Udgivet den af

Få direkte besked om super tilbud på bageudstyr fra Nyborgs-room.com

Når jeg nedsætter prisen på bageudstyr i min webshop, så sender jeg en email, så du kan nå at få fingrene i de gode tilbud. Hilsen Pia 🙂
* Skal udfyldes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *